Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: izvijanje u luk

14 stu 2012, 00:52

ja se nikako ne bi pouzdala samo u pedijatra.
znam, neve, da to nisi niti rekla, ali cisto da netko krivo ne shvati.

14 stu 2012, 00:57

Bubidea je napisao/la:ja se nikako ne bi pouzdala samo u pedijatra.
znam, neve, da to nisi niti rekla, ali cisto da netko krivo ne shvati.

da, samo u njega ne. pregledi su često kratki, dijete zna bit umorno ili pospano pa se nešto pripiše tome

20 stu 2012, 15:48

silki, jesi sto poduzela?

20 stu 2012, 16:02

u petak smo kod fizijatra žučka u heleni, ponedjeljak kod prmarius presečki na uzv mozga.
javim.

20 stu 2012, 16:04

samo najbolje :yess
blazeni forum

javi

21 stu 2012, 14:15

Sretno u petak
Insistiraj da ga sto detaljnije pregleda
Znalo se desiti da sam bila u pravu,a da je doktor tvrdio suprotno
Od tada se ne dam smesti, slijedim instikt (po cijenu da sam dokt. dosadna)
Vise volim da je bzv odvedem doktoru ,nego da se ndB kasnije ispostavi da sam bila u pravu

23 stu 2012, 19:38

dg. blaža fluktuacija tonusa - normohipotonija. ništa strašno. leđni mišiči su mu jači od trbušnjaka jer veći dio vremena provodi na trbuhu, svojoj voljom. primjeti se to blago izvijanje ali ništa što bi trebalo ispravljat vježbicama već što će se samo ispraviti pravinim babyhandlingom i motoričkim sazrijevanjem. preporuča se napraviti uzv mozga, to smo mu rekli da idemo u pon kod presečki pa nam je rekao da je ona najjača u čitanju nalaza uzv-a što smo i dobili savjet tu na forumu :kiss, pravilan baby handling i poticanje daljnjeg motoričkog razvoja.
još uzv i moći ću odahnut.

inače, žučko je car :klanja

23 stu 2012, 19:41

super vijesti :proljece

23 stu 2012, 19:54

silki je napisao/la:dg. blaža fluktuacija tonusa - normohipotonija. ništa strašno. leđni mišiči su mu jači od trbušnjaka jer veći dio vremena provodi na trbuhu, svojoj voljom. primjeti se to blago izvijanje ali ništa što bi trebalo ispravljat vježbicama već što će se samo ispraviti pravinim babyhandlingom i motoričkim sazrijevanjem. preporuča se napraviti uzv mozga, to smo mu rekli da idemo u pon kod presečki pa nam je rekao da je ona najjača u čitanju nalaza uzv-a što smo i dobili savjet tu na forumu :kiss, pravilan baby handling i poticanje daljnjeg motoričkog razvoja.
još uzv i moći ću odahnut.

inače, žučko je car :klanja

:joy
a šta je rekao dr. B., šta? :lol

23 stu 2012, 19:55

a uzv će bit b.o. kaže dr. viki :gata

23 stu 2012, 19:58

poljubi svog čo'jeka i zahvali mu se još jednom.
još izguram ponedjeljak i na konju sam :kiss

23 stu 2012, 19:59

uzv bi trebao biti ok
raspali po babyhanlingu :lol

23 stu 2012, 20:01

da se nešto i vidi na uzv, bitna je klinička slika prvenstveno, a žućko ti je rekao kakva je - dobra. a neće se ništ vidjet.

23 stu 2012, 20:05

a malac je bio za suradnju čudo jedno, kao da je znao gdje je došao. pokazao mu se u punom svjetlu. izlizao mu je sve igračke u ordinaciji i pobacao na pod. vrtio se na sve strane. odizao. ma super, super.

23 stu 2012, 20:07

alexandra je napisao/la:da se nešto i vidi na uzv, bitna je klinička slika prvenstveno, a žućko ti je rekao kakva je - dobra. a neće se ništ vidjet.

e bas 'vako! :dada :mrgreen

23 stu 2012, 22:35

silki :znoj :joy :joy :joy
nemam ti sto vise reci, sve znas, to sam cekala skupa s tobom, takav nalaz :joy
Odgovori