Sada je: 26 kol 2026, 11:39.

Proljev, povracanje-molim pomozite

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

Re: molim pomozite mamice...

PostPostao/la musaikarlo » 05 vel 2012, 14:04

Uostalom, i sama kazes da si vodila dijete kad je bilo potrebe, a K izgleda kao i kad nema virozu, dakle dr zovemo svaki puta prije nego odemo da nas naruci na pregled, nema dolaska u koje doba mi to zelimo, nego kad ona to kaze, tj.kad moze, naravno taj isti dan. Dok smo je zvali da se narucimo, objasnili zeni sta je, ona kaze nema potrebe dolazit, atb nema i dalje znas... i sta da ga onda vodim ako dobro izgleda, nema temp.koja ne pada, nije malaksao i sta ja znam....

nije kukanje pisati ima proljev, nema itd. Uostalom, ne moras ici na tu temu ako mislis da je too much.

Sto ne stima u naslovu? Dapace, mislim da je ok. Pristojno sam zamolila mame za pomoc.

Glupo mi je ovo natezanje, nema potrebe. Ni ja ne kritiziram nicije postove, niti neke majke, nemoj ni ti mene.
kad se smijes mili sine smijat ce se s tobom svi, al' kad budes zaplakao plakat cemo ja i ti...
musaikarlo
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Proljev, povracanje-molim pomozite

PostPostao/la Duga » 06 vel 2012, 09:56

:hug
potpisujem sve što je IINA napisala :dada
i dalje nastavi pratiti promjene, bitno da nije dehidriran, da je živahan, da nema krvi i sluzi u stolici, a s pedicom si, ionako, u kontaktu
vibram da što prije prođe
Duga
podobna za kumu

Re: Proljev, povracanje-molim pomozite

PostPostao/la swenova mama » 06 vel 2012, 18:16

Zakljucavam topic iz dva razloga.
Prvi je sto na vrhu pdf-a stoje dva stickana topica o problemima s proljevom i postupcima pri infekcijama , a drugi je taj sto smo o priljevima/povracanjima pisale vec preko nekoliko puta i dostatno je samo malo potraziti po trazilici i dobiti sve topice.

Tebi predlazem da:
1. odes lijecniku koji ce napraviti analizu stolice kako bi se ustanovilo ima li dijete bakteriju ili virus koji uzrokuje dugotrajni proljev, recimo salmonelu- za ovo cak i ne moras odlaziti lijecniku koliko je vazno da uzmes uputnicu i das stolicu na pregled
2. iz prehrane izbacis sve mlijecno, vocno (osim banana) i tako ga dojis - ili on jede tjedan dana, do kada bi se sve trebalo normalizirati, a onda se namirnice ubacuju postupno, jedna po jedna, svakih dva dana kako bi se ustanovilo na sto je, mozda, preosjetljiv, a pritom dalo vrijeme crijevima da se oporave od eventualnog virusa koji je presao preko njih.
3. za to vrijeme dajes pro life u apulama.

Inace, dva proljeva na dan se ne smatraju zabrinjavajucima, zabrinjavajuce je kad ima pet i vise vodenastih stolica na dan.
swenova mama
Sveta krava

Prethodna

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.