Sada je: 24 kol 2026, 14:26.

začepljen nosić

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

začepljen nosić

PostPostao/la MMI » 04 svi 2009, 11:17

dakle beba ima 3 mjeseca i od noćas se budi svako malo i to kao da ne može disati od nosića.malo mi se cini zacepljen.on kao da se mući sa disanjem,pa onda malo zakašlje.
šta uciniti..kapati fiziološku ili nešto drugo..prije se moglo staviti malo masla u nosic kako je sada sa tim
MMI
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: začepljen nosić

PostPostao/la mama z » 04 svi 2009, 12:03

:mah
Ja sam mojim klincima kupovala Sunce moje malo i kapala pa onda s pumpicom čistila i nije nešto puno išlo van ali mi je pedijatar rekao neka kupim aquamaris u spreju i pošpricam za par minuta očistim s pumpicom i sad je dobro,sve se lijepo očisti i lakše spavaju.
N 2005 školarka
D 2008 predškolac
L 2014 princeza
mama z
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: začepljen nosić

PostPostao/la vesela beba » 04 svi 2009, 12:36

mama z je napisao/la::mah
Ja sam mojim klincima kupovala Sunce moje malo i kapala pa onda s pumpicom čistila i nije nešto puno išlo van ali mi je pedijatar rekao neka kupim aquamaris u spreju i pošpricam za par minuta očistim s pumpicom i sad je dobro,sve se lijepo očisti i lakše spavaju.

i ja sam imala totalno isto iskustvo i taj aquamaris nam je jedini pomoga probali smo i sunce moje malo i fiziološku al ništa.Legneš bebu i u svaku nosnicu poprskaš jednom,za par minuti je malo podigni i iz nosa sve iscuri ili izvučeš pumpicom!
T.2008
L.2010
sjaj u tami
vesela beba
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.