Sada je: 24 kol 2026, 17:27.

upala oka?

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

upala oka?

PostPostao/la tamara1981 » 04 stu 2009, 10:23

Moj bebač se jutros probudio a oko mu je puno suza...nema krmelja već mu oko stalno vlaži...dali bih trebala ići kod doktora da nam da kapi za to ili postoji nešto učinkovito iz kućne radinosti?Ne bih ga htjela vući po doktorima pogotovo jer je gripa u punom jeku a ne bih htjela da još nešto pokupi...i jel znate koliko dugo vrijede otvorene kapi za nos(efedrin)?I nosić mu je počeo curiti i zasad izvlačimo pumpicom,a imam efedrin kapi od prošlog mjeseca ali ne znam dali ih smijem koristiti jer su otvorene....
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

Re: upala oka?

PostPostao/la IINA » 04 stu 2009, 10:25

Kapi slobodno koristiš, jer to nije antibiotik.
Za oko, ne znam kaj bi ti rekla. Možda da pričekaš, pa pratiš je l crveno,
da li kapak otiče, pa onda procjeniš. Možda i nije ništa, nego mu suze oči od
prehlade.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la Duga » 04 stu 2009, 11:18

Mojoj djevojčici oko (obično desno jer je valjda osjetljivije) tako zna suziti kod prehlade.
Savjet koji smo dobili je da se ne treba ništa poduzimati (nema crvenila, otečenog kapka, gnojnog iscjetka - odnosno tih krmeljica koje spominješ). Obično prođe nakon 3-4 dana skupa sa zalaskom prehlade.
Duga
podobna za kumu

PostPostao/la tamara1981 » 04 stu 2009, 13:17

Hvala vam na brzim odgovorima...pratiti ću šta se događa sa okom,za sad nije ni crveno niti oteknuto samo suzi,pa čemo vidjeti...stvarno izbjegavam odlaske doktoru jer ima jako puno bolesnih a ne želim da mi pokupi kakvu jaču prehladu
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.