evo cure drage trebala mi b vaša pomoć ili savjet.
Moj Matej ima sad 12 i pol mjeseci i sa 2 mjeseca mu je dijagnostcirano da ima migrirajuće testise. za sad smo napravii pregled u bolnci Kantrida kad je imo 4 mjeseca i UZV i jajca su u blizini al se nisu još spustila. e sad, kad smo sa godinu dana bili na sistematskom pregledu kod naše pedice (bila nam je zamjenska) savjetovala je da što hitnije to operiramo jer da nema smisla čekati. dala mi uputnicu i s njom sam jučer bila opet kod kirurga na Kantridi (i ovako i onako mi je bilo vrijeme za drugu kontrolu testisa). ta gospođa kirurg nam je isto rekla da se po novome više ne čeka da se spuste dole, jer je to tehnički nedostatak(???)i da se to njemu neće spustiti. (kako to zna?) uglavnom desni testis se još tu i tamo spusti, doduše rijetko, al lijevo nikako. ja sam naravno već tamo počela tuliti naročito kad mi je rekla da bi morao na dve operacije što ne kužim zašto, da se ne mogu oba operirati u istom danu. to bi značilo dva puta prolaziti istu traumu.
ja bi svakako potražila još jedno mišljenje pa radim na tome. za sad sam našla Polikliniku Škalamera u kojoj su mi rekli da slobodno dođem na pregled. ne znam o kojem se urologu radi ali pregledava uglavnom odrasle muškarce. pregled dođe 300kn.
e ja bi sad molila vas drage cure pogotovo Riječanke koje su bile negdje na kontroli da mi kažu di mogu još otići, a isto tako molim sve mame koje su imale tu dijagnozu kako su postupile, dal ste bile na operaciji il ste čekali, do kad se čeka....
od srca vam hvala