5ra,ja sam baš bila jako prestrašena kad se to dogodilo usred noći,taj promukli kašalj,pa i povraćanje od siline kašlja,njegov plač,ma koma

Nisam znala što i kako dalje,onda smo otišli pedijatru,dobili antibiotik,Rinolan,ali i dalje mu je bilo loše,sve gore zapravo,nije mogao ni disati.Mislila sam da će se ugušiti.Onda smo završili na hitnoj,prvi put na inhalacijama,neću nikad zaboraviti tu facu kas su mu stavili maskicu na lice,baš je bio smiješan,samo ju je htio skinuti i uštekati si svoju tješiteljicu dudu

.Onda i ta pikica da mu se malo kanalići prošire da može diati,pa mu je nekako bilo i lakše navečer pred spavanje.Baš se vidjelo da mu je to sve pomoglo.
E sad,mi danas fulali turnus doktora,moram ga opet voditi jer smo ujutro išli uzalud,radi popodne.Zanima me,jel postoji neki takav inhalator koji ja mogu doma koristiti kako vi opisujete,kakav prašak ili tekućina ide u to,to sve pitam doktora,što?Nemam pojma,meni su na hitnoj rekli da ništa na svoju ruku.Pa eno parim cijelo popodne sobu sa parama kamilice(na rešou kuham na lagano kamilicu u lončugi i sve je i previše puno vlage,ali kao da lakše diše,ajme izuma

).A što ćeš,snađi se narode...
Eto,baš ste mi zlata vrijedni ovjde sa savjetima,gdje bih ja pronašla toliko različitih iskustava da nema ovog foruma?
I da,htjela sam još napisati,sada već otprilike znam što me čeka idući put,bitno je verojatno brzo reagirati,možda odmah inhalirati kod prvih znakova kašlja,zar ne?