Sada je: 30 kol 2026, 16:00.

beba-otežano disanje i odsutan pogled

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

beba-otežano disanje i odsutan pogled

PostPostao/la tamara1981 » 21 tra 2010, 22:58

:mah
Kumina kćerkica ima 5,5 mjeseci,veselo je i razigrano dijete ali u zadnje vrijeme je kuma primjetila da joj na mahove pogled˝otupi˝i počne otežano disati.Kad je rođena rečeno je da joj je rupica na srcu malo povećana ali da će se s vremenom zatvoriti.Danas je zvala doktora koji joj je rekao da je to vjerovatno zbog promjene klime(preselili su iz Osijeka u Našice- :roll -po mom to i nije to neka klimatska promjena)i da se ne brine bez veze.Uglavnom,dali se netko od vas sretao sa tako čime i treba li ipak inzistirati na kardiološkom pregledu(trebala je sa šest mj.na prvi pregled ali navodno nema slobodnog termina)...Nisam neki paničar ali s obzirom da mi i kuma ima problema sa srcem mislim da bi se to trebalo malo ozbiljnije shvatiti... :dunno ..možda griješim?!?Bilo kakav savjet je dobrodošao i unaprijed hvala.
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

Re: beba-otežano disanje i odsutan pogled

PostPostao/la Krumpirić » 21 tra 2010, 23:10

nemam pojma-ali mene to ne asocira na problem sa srcem, nego na nekakve "konvulzije"
mada-bebe često imaju raznorazne "tikove" zbog nezrelosti središnjeg živčanog sustava, koje izgledaju tako malo strašno, a nisu opasne.
Nek ode doktoru i to mu u detalje opiše.
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la MMI » 21 tra 2010, 23:14

neka je vodi na pregled i to šta prije
nemora biti ništa ali kad već malena ima povijest bolesti takvu,ja bi da je pregleda dječiji kardiolog.
ako treba dugo čekati na pregled neka se uputi na hitnu iza radnog vremena pedijatrice i kaže u čemu je problem
a tog starog pedijatra mjenjajte odmah.
savjeti su mu za poludit
MMI
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Stefanova_mama » 21 tra 2010, 23:18

Mozda malena ima neku alergiju? Trebalo bi potraziti druga i treca misljenja.
S. 17.01.2004.
M. 29.08.2007.

Quae volumus, credimus libenter!
Stefanova_mama
Roza Luksemburg

PostPostao/la tamara1981 » 21 tra 2010, 23:26

Cure hvala... :kiss
Doktor je inače ok čovjek(mi smo isto kod njega) i sve mislim da je ona to sama zaključila a on,eto,potvrdio...bebica je rođena sa mikrocitnom anemijom i kad to sve zbrojim sve mi to liči na umor...možda jednostavno nakon većeg napora mora˝odahnuti˝...stvarno nemam pojma.Nadam se da je to ipak samo umor,a ne nešto ozbiljnije,ali opet je najbolje provjeriti.
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la MMI » 21 tra 2010, 23:27

ma valjda nije ništa strašno
MMI
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Bubini sam!

Na mreži