Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

grlobolja kod bebe od 9. mj

10 lis 2010, 18:56

Bebac se prehladio. kasljuca tu i tamo ali cujem kako je lagano promukao odn. kako ga "boli grlo". dojimo cesce neg inace, malac je veseli, nosic ne curi.
kako mu pomoc? pogotovo ga cujem nocu kako kasljuca i dise na usta.

Re: grlobolja kod bebe od 9. mj

10 lis 2010, 19:18

Da nije laringitis? Možda da ga ipak pogleda dr :dunno

10 lis 2010, 19:19

I ja sam danas bila u doktorice, moj ima 6 mj. i kašljuca tu i tamo, noćas sam čak mislila da ima temp. bio je baš vruć, a kad sam izmjerila samo 36,8. I začepljen mu je nos iako se čini skroz čist :dunno
Grlo mu nije upaljeno pa kaže dok da je vjerovatno samo viroza. Meni je isto kao i njemu, boli me grlo i kašljem tu i tamo, vjerovatno smo nešto skupa pokupili.
A ne dajem ništa :dunno Samo dojimo.

10 lis 2010, 23:49

Mrđi vjerojatno je laringitis. Nama je tako bilo 3-4 dana i onda se zakompliciralo :( Pa kašalj, pa gušenje, pa ona injekcija dexa....
Odi svakako doc da ga pogleda.

11 lis 2010, 08:47

Mrđi, i nama je tako bilo točno sa 9 mjeseci: kašljucanje, teže gutanje i lagana temperaturica uz prozirno curenje nosa... otišli kod pedice, lagano upaljeno grlo, nije nam dala atb jer joj se nije činilo ništa strašno i nije htjela napamet dati tako maloj bebi (što mi je bilo jako pohvalno)... poslala nas kući i u slučaju da se temperatura poveća natrag... njemu se temp. nije povećavala, stalno 37,5 °C, ali je jadničak prestao jesti (samo je dojio) i bio je jako loše... tek smo sedmi dan od upale dobili cefixim nevoljko, ali nije išlo bez :dunno

12 lis 2010, 09:43

viroza u biti alergijska reakcija na istu. dobili fenistil kapi.
sanika je bila na tragu - samo se nadam da necemo na injekciju...
Odgovori