Sada je: 31 kol 2026, 20:55.

akutni laringitis :(

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

akutni laringitis :(

PostPostao/la pezel » 23 pro 2010, 20:00

DRAGE MAME , ovo je prvi put da se javljam na neki forum ocajna sam ...

moja mala sreca koja je prije 3 tjedna navrsila godinu dana :dunno pije vec drugi put u mjesec dana antibiootik i sada nakon tjedan dana uzimanaja antibiotika opet je povratila i zakurila 38.6.... :ne

sve je pocelo prije mjesec dana sa suhim kašljem i teskim disanjem tada smo dobili ventoline i flixotide koji su joj pomogli ali nakon par dana se opet sve vratilo tada dobiva klavocin i ventolin i flixotide , i onda tjedan dana nakon klavocina opet sranje (OPROSTITE NA IZRAZU ALI SAM VEC POMALO LUDA I OCAJNA )dobila novi antibiotik cefixim i ventolin i flixotide i sada nakon tjedana dana uzimanja antibiotika opet temperatura 38.6 :(

sutra ujutri mi radi pedijatrica pa idem odma tamo ....

stvarno vise ne znam sto da radim :dunno :dunno :dunno :dunno
pezel
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: akutni laringitis :(

PostPostao/la lucija05 » 24 pro 2010, 00:52

Ja vam šaljem puuuno vibrica da što brže bebač ozdravi.
Moram priznati da me jako zbunilo sve što ste vi dobili.

Naime i moj mali je do dvije i po godine često imao laringitise, čitaj na svaki začepljeni nosić mi bi ubrzo završavali na hitnoj na injekcijama i poslije na dnevnoj bolnici.
Ali nikada nismo dobili ventolin, to nije za laringitis. Antibiotike također rijetko, jer je većinom bio virusni.
Kupili smo inhalator koji nam je puuuno pomogao, to svakako preporučam ukoliko dijete ima respiratornih problema.
veliki šećer, škorpija, 2004.
mali šećer, još jedna škorpijica, 2007.
lucija05
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la † Sanika » 24 pro 2010, 10:45

Pezel da nije upala pluca?
Antibiotik ocito nije dobar. U slucajevima kad doc nije ziher jel viroza i bakterija, bolje da je ordinirala Sumamed.
Drzim fige da je malecka bolje!!!

Operil je nama pomogao za nos, a Holyplatnov sirup bijelog slijeza za suhi kasalj.
Pauleta, 6.2.2003
Maksimović, 4.2.2009.
† Sanika
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la swenova mama » 26 pro 2010, 00:20

promasen je antibiotik, premda je sirokog spektra.
Cudi me da ne ide sa sumamedom.
Mi smo sad prosli upalu pluca s prva tri dana sa cefiximom koji uopce nije fercerao dok smo cekali bris, promjena na sumamed, pa trecu dozu sumameda se smirilo.
swenova mama
Sveta krava

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.