Sada je: 01 ruj 2026, 03:57.

upala?

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

upala?

PostPostao/la tigar » 04 vel 2011, 12:29

M. ima 2,5 godina i bez pelena je od ljeta. Nismo imali problema sa skidanjem pelena, i nikakvih nezgoda. Zadnje 3 noći se popiškila i to dva puta po noći. Prehlađena je i čini mi se da bi to moglo imati veze. Kad zaspi spava čvrsto i nema naviku piškiti po noći sve do jutra, pa se možda nije uspjela probuditi nego kad je sve već bilo gotovo. Možda ima neku upalicu ili nešto jer u jaslicama sjednu na pod, na hladne stolice, tobogane... Što mogu napraviti, jer ne bi htjela da to pređe u nešto kronično. Da li bi bilo dobro da u kadu dodam čaj od kamilice ili nešto?
tigar
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: upala?

PostPostao/la titirlica » 04 vel 2011, 12:34

Ako do sad nikad nije piškila po noći onda vjerovatno je neka upala, ali opet da je upala onda bi sigurno ti primjetila i preko dana..češće piški, pecka ju dok piški ili nešto slično :dunno
Možda je nešto sanjala, jel pije po noći ? Nadam se da joj oblačiš štramplice za vrtić..u :dunno pravo zbog hladnih tobogana itd.
titirlica
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Buhtlica » 04 vel 2011, 12:50

J. je dugo po noći piškio u krevet, ali SAMO kad je bio prehlađen. kad bi prehlada prošla, prestao bi i piškiti u krevet. to je trajalo recimo do njegove 4. godine. a pelene je skinuo s dvije i pol.
Z. 2002.
J. 2003.

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead."
Buhtlica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la tigar » 04 vel 2011, 13:13

Ma ne vjerujem da je sanjala. Po danu normalno piški, ništa češće nego prije, ne svrbi se, ne pije više nego obično, samo je prehlađena. Ima za vrtić štrample i hlaće od trnirke. Sezona je gripe pa mi se nejde pedijatru, da još tamo nešto pokupi. Jel mogu tako maloj djevojčici išta dati? kamilica u vodu, progym, nešto... Nema iscjedak.
tigar
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la IINA » 04 vel 2011, 13:17

Da je upala manifestirala bi se i po danu. :dunno
A možeš kupiti sterilnu čašicu u apoteci, uzet uputnicu i
odnjet urin na analizu.
Tek toliko da se ti uvjeriš da je sve OK.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.