Pa jucer su nam rekli da je moguca operacija, i dali nam uputnicu odmah za Zagreb....pa nista nam nije jasno....mislim, roditelji su ga vodili nekoliko puta na hitnu jer bi prilikom placa poplavio i ostao bez zraka, medjutim oni su rekli da je to ''normalno'' ( kazem roditelji, jer se radi o mome bratu,ja imam 22 godine

)
sve ove komplikacije i jesu posljedica doktorske nemarnosti! naime, kada je mama otisla roditi u vukovarsku bolnicu KOJU NE PREPORUCUJEM NIKOME NITI ZA SIVANJE MANJIH OZLJEDA, necete moci vjerovati, ali nije bilo mjesta u radjaoni, a nije bilo niti doktora....kako bi je se sto prije rijesili, uz prirodne bolove su joj dali drip, sto je kod maloga izazvalo aspiraciju mekonija( udahnuo je vlastitu kakicu), pa je hitno prebacen u osijek, gdje je na intenzivnoj bio 8 dana....iz bolnice su ga poslali kuci, a snimanje srca nije obavljeno JER SE NA TO MORA CEKATI, iako se radi o djetetu koje je ozivljavano nakon poroda i koje je proslo kroz sve moguce komplikacije, izmedju ostalog i upalu pluca!
a sto je najzanimljivije, iz vukovarske bolnice su nam putem poste poslali neko pisamce, na kojem je pisalo da je moja mama imala pobacaj u 9 mjesecu heh DA SE COVJEK NASMIJE!
I sad ovi problemi oko srca....
ali isto sto valja napomenuti, u vukovaru su rekli da je sa srcem sve u redu