. Dakle...Lorena (13 mj.) je 14.02. dobila svoju prvu laganu upalu usiju. Nakon nje je bila tri dana zdrava, ponovo re razbolila i do danas nije ozdravila. Prvo je bila prehlada, pa onda opet upala usiju, pa bronhitis. A prije ove "serije" je takodjer bila cesto prehladjena.(u redovnom kontaktu je sa otprilike 5 djece)
Da li su te serije bolestina normalne? Da li je normalno da joj mjesecima neprestano curi nos ili bi mogla biti alergija (ako nije aktualno prehladjena, onda su smrklji prozirni)?
Pri svakoj bolestini joj izbiju suhe, hrapave crvene flekice po licu i pukne usna resica (za to sam vec pitala na forumu, al ped. kaze da nije dermatitis).
Pored toga, ima faze kad je prilicno blijeda, dobije jace podocnjake i ponasa se izmuceno, kao da joj je nesto. Ta faza se ne poklapa sa prehladom ili slicnim. Netko mi je rekao da su to mozda zubi, ali nedavno su joj izbila skoro istovremeno dva kutnjaka, bez bljedila i podocnjaka.
Zadnjih mjesec dana jede mozda petinu onoga sto bi inace trebala jesti, i tu nema niti sada kad je skoro zdrava nikakvih pomaka na bolje.
Ped. ne reagira na sve to, sve je to normalno i nije za zabrinjavanje. Ne znam...sto vi mislite?

To za mene nije normalan pedijatar i ja bi odmah našla novog pedijatra

....