Sada je: 27 kol 2026, 21:42.

@ zaca je napisao/la:Prije tjedan dana mome 8-mjesećnom sineku su se počeli javljati žuto-zeleni rastezljivi krmelji iz oba oka. Otišla sam kod pedijatra: Rečeno mi je da treba masirati rub oka i ispirati fiziološkom otopinom jer je došlo do tzv. začepljenja suznih kanala. Ako počne crveniti oko onda kapati tobrex kapima. Oči nisu zacrvenile ali ni ti krmelji nakon 8 dana masiranja i ispiranja nisu prošli. Ima li ko iskustva s time? Što bi još mogla napraviti? U ponedjeljak namjeravam opet pedijatru na konzultacije.
jecmenaca sa unutarnje strane donjeg kapka. Kapali Maxidex mast i kapali te iste kapi pa je bilo malo bolje pa prestali mazati i kapati, pa se onda opet vratilo..pa presli na Tobrex mast i kapi. na kraju mi se cinilo da od tih silnih masti i kapi nije nista bolje (donji vanjski kut kapka mu je konstantno bio malo crven i natecen), sve smo prestali i samo ispirali kamilicom i masirali (kolko je mali dao) to mjesto i sad se to skroz smirilo. Nadam se trajno! Mi smo sveukupno sa jednom pauzom mazali i kapali oko 3 tjedna i onda, jer nije bilo nekog poboljsanja prestali i presli samo na kamilicu. Pitajte vaseg doktora, jer ni to kapanje i mazanje oka ne smije trajati predugo zbog nus pojava.

a onda je tek oko podložno upalama tako nadraženo

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.