Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
03 ožu 2012, 15:16
Prikaz: ejjj
Zdravo. Imam jedan problemčić, pa me zanima dal se je tko sreo s nećim sličnim. Maleni mi je prije 2 tj dobio osip po lijevoj ruci, onako sitan, bljedunjav, a opet s vremenpm postane crven i svrbi ga. Bili smo kod pedijatra, dao nam je kremu, koju smo mazali 5 dana, nakon tog ponovno smo otišli pedijatru i dobili smo belobazu, kojom ga trebamo nastaviti mazati. problem je u tome što nema nekog konkretnog poboljšanja, recimo danas kad se probudio osip je bio jako jako crven i vruć, nakon mazanja crvenilio je nestalo, ali osip je prisutan cijelo vrijeme, čak se je pojavio i na drugom mjestu. Zanima me, dal je nečije dijete slučajno alergično na pseću dlaku, jer razmišljam što smo promjenili, jedino mi to pada na pamet, kod bake ima psa, i puuuno dlake, pa mislim da bi to mogao biti uzrok. Pa me zanima jel ima tko slična iskustva i kak izgleda taj osip uzrokovan psećom dlakom.
03 ožu 2012, 16:33
dermatologu otidjite.... on ce bolje znat.... mozda je kikic u igri negdje stavio ruku pa navukao koju zivinu... paukica svrabca nesto.... a dermatolog ce bolje prepoznat osip....
03 ožu 2012, 16:49
Sebastijanova mama premjestila sam ti pitanje na bubini sam jer tu po tematici i pripada.
Ovdje se pisalo
o osipima raznim, pa možda nađeš nešto što bi ti moglo pomoći do odlaska dermatologu.
10 ožu 2012, 14:48
draga mama!možda je utikarija,koja nastane ako kroz usta unese nešto što mu smeta(alergijska reakcija),ili moj slučaj.kod mene je jako suhi zrak i moja curica po zimi ima jako suhu kožu,isto se zna svrbiti.ja ju namažem maslinovim uljem,ili dijećjim uljem,u svakom slučaju,mislim da nema mjesta panici.svakako bi trebao obaviti dermatologa.pozdrav