Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Trebam savjet-hladne ruke i plava usta

08 ožu 2012, 18:53

Dakle, cura (14 mjeseci) mi već tri dana, kad dolazim po nju u jaslice, ima hladne ruke i usta su joj plava.
Prvi dan sam primjetila, drugi dan je bilo onako, manje, a danas opet usta skroz plava i ruke led ledene. E sad, ne bih rekla da je tamo hladno, i ona je dobro obučena. Osim toga to se dosad nije pojavljivalo, ni kad je bilo jako hladno vani.
To plavilo nestane možda nakon pola sata što dođemo doma, ustvari čini mi se da se počne grijati čim ju primim. :ajme
Ima li tko iskustva? Što bi moglo biti? Bezuspješno zovem pedijatricu cijelo popodne ali ništa :/

Re: Trebam savjet-hladne ruke i plava usta

08 ožu 2012, 19:00

prvo mi je palo na pamet da je njoj hladno ali ako ti kažeš da je u vrtiću toplo i malena je dobro obučena onda je možda cirkulacija :dunno

makar bi ja banula u vrtić neplanirano ranije i provjerila situaciju :pusac

08 ožu 2012, 19:03

meni je palo na pamet da možda tamo puno plače :dunno
viđala sam da kod djece koja znaju dugo plakati usta budu plava
i zato
badada je napisao/la:makar bi ja banula u vrtić neplanirano ranije i provjerila situaciju

x

08 ožu 2012, 19:07

Banula sam jučer u ne-vrijeme i nije plakala, toplo je bilo as usual, bila je dobre volje.... osim toga njoj izbace fleke po licu u roku minutu kad zaplače i neko vrijeme bude flekava. Ja dođem po nju poslije spavanja i užine, najčešće dok je još za stolom. I mirno sjedi, ili jede ili lista slikovnicu...mislim da bih skužila da je nešto takvo.

08 ožu 2012, 20:27

i mi sa nasom 14. mjesecnom djevojcicom imamo slican problem, ali usta nisu plava, dok su ruke i noge hladne, cak i u carapama, mokasinkama. ovo je prvi put da je ovako.

08 ožu 2012, 21:03

Ja bih otisla doktoru.

08 ožu 2012, 21:38

Jel ciljaš na nešto? Sutra ću zvati pedijatricu pa ću vidit s njom :/

08 ožu 2012, 21:53

Ja bi pod obavezno da detaljno poslusaju srce, da im nije promaknuo kakav sum.

08 ožu 2012, 22:25

Tako sam i mislila, to je bilo prvo što sam vidila na netu :ajme
Odgovori