Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

izbocina na trbuhu

19 kol 2012, 12:03

Lijep pozdrav. Prije 10ak dana smo primjetili da nam je sinu odmah uz pupak nastala mala izbocina, tvrda na dodir, ne boli ga nista. Primjeti se samo kad stoji...bili kod kirurga, kaze bruh nije. Pitamo ga sto je to, on veli da na ni strane lica nisu jednake...ali ja znam da to nije imao uopce. Nisu nas slali na UZV. Sto mislite o tome? P.S. Skicnite kod vasih, jesu simetricne pupe?:) :srca

Re: izbocina na trbuhu

19 kol 2012, 13:11

traži drugo mišljenje kod doktora, ja mislim da je bruh

19 kol 2012, 13:18

i ja mislim da trebas traziti dr misljenje jer nije normalno oko pupka imati izbocine....Ja sam imala izbocinu pa je bilo isto nije bruh i otisla dr doktoru ono je bio pupcani unutarnji bruh

19 kol 2012, 15:11

Kada smo bili kod dr.laicki nam je objasnio da bruh kod djece pod rukom'upada' na dodir, nije tvrd...morali smo Karla na pregledu i rasplakat, da ovaj opipa, pa je i na nalazu napisao neupadna izbocina kraj pupka, ne upada. Th.nihil. A ja i dalje sumnjicava... Iako je taj kirurg sa iskustvom... :conf

19 kol 2012, 15:21

sad mi kaze muz da je danas u setnji sa K.sreo naseg prijatelja, takoder kirurga kojem je pokazao stomacic, i on kaze da nije bruh, kaze mozda je to od napora, ili jednostavno tako...a sad budi pametan...ja nisam.
:gaah

27 kol 2012, 15:15

Isli po drugo misljenje...nije bruh, ali mu je sad i pupak izbocen van, oa je dr.rekla da mu stavim malo vate u pupak, i preko flaster ili cak pelenu i da ce proci kroz nekoliko mjeseci...

27 kol 2012, 15:27

:conf
jel to ovako nekako izgleda? https://www.google.hr/search?q=pupak+iz ... 80&bih=675
ako nije bruh a šta mu je onda?čudan mi taj savjet "zaljepi i proće"
Odgovori