Sada je: 25 kol 2026, 01:43.

danijela81 je napisao/la:a da ga odvedeš dežurnom pedijatru?
zelembaći mi nekak upućuju na to da bi mu možda trebao antibiotik

to još nisam čula, da negdje nema dežurstva 

danijela81 je napisao/la:pa onda na hitnu, ja to ne bih pustila da se odugovlači toliko. netko te mora primiti s bolesnim djetetom![]()
ali čudno mi je da nema dežurnog pedijatra, sigurno pripadate nekom većem gradu, koji ima glavnu ambulantu i dežurstvoto još nisam čula, da negdje nema dežurstva

noah je napisao/la:Ja svojima dajem ant. samo ako je crp povišen zajedno sa leukocitima, nema šanse da svoje filam ant. (kod bolesti) dok ne provjerim navdene parametre i naravno ako bi se radilo o poz. mikrobiol. nalazu na nekog od uzročnika iliti ako bi se radilo o nekoj respiratorornoj pneumoniji,odnosno upali pluća,onda naravno da ide manje zlo od većeg,odnosno dala bih ant. Inače ant.

noah je napisao/la:Ja svojima dajem ant. samo ako je crp povišen zajedno sa leukocitima, nema šanse da svoje filam ant. (kod bolesti) dok ne provjerim navdene parametre i naravno ako bi se radilo o poz. mikrobiol. nalazu na nekog od uzročnika iliti ako bi se radilo o nekoj respiratorornoj pneumoniji,odnosno upali pluća,onda naravno da ide manje zlo od većeg,odnosno dala bih ant. Inače ant.
danijela81 je napisao/la:noah je napisao/la:Ja svojima dajem ant. samo ako je crp povišen zajedno sa leukocitima, nema šanse da svoje filam ant. (kod bolesti) dok ne provjerim navdene parametre i naravno ako bi se radilo o poz. mikrobiol. nalazu na nekog od uzročnika iliti ako bi se radilo o nekoj respiratorornoj pneumoniji,odnosno upali pluća,onda naravno da ide manje zlo od većeg,odnosno dala bih ant. Inače ant.
ali da bi se uopće dobilo nalaze, treba otići doktoru.
meni je pedica isto rekla, da kad je gusto zeleno, da dođemo, da je to najčešće za antibiotik

[/quote]danijela81 je napisao/la:ali da bi se uopće dobilo nalaze, treba otići doktoru.
meni je pedica isto rekla, da kad je gusto zeleno, da dođemo, da je to najčešće za antibiotik

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.