Pozdrav svima.......molim sve da mi napišu svoja iskustva koja su imali sa lomljenjem ruke kod djece......krivog srastanja......i dali se te kosti mogu s vremenom ispraviti....
Moja priča započinje ovako...tj mog sina.... koji ima 8 godina....ima 8 tjedana slomio je ruku na 2 mjesta u laktu gdje se nije pomakla i u podlaktici...povrh ručnog zgloba.....koja se pomakla...nosio je gips od dlana do pazuha...nakon 2 tjedna su ustanovili da se kost u podlaktici pomaknula i tada su opet pod anastezijom namiještali kost.....onda je ponovno nosio gips još 2 tjednaa s tim da su mu ga nakon 3 tjedna skratili ispod lakta.....znači nakon drugog namještanja i opet 2 tjedna nosenja ustanovili su da ruka opet ne valja i da se kost pomaknula,,,,,onda je slijedila operacija na badnjak i ugraivanje žica.....te ponovna 3 tjedna gipsa....sve skupa nosio je gips 7 tjedana....ali nakon 10 dana od operacije ja sam zamijetila da nešto nije uredu sa tanjom kosti na ruci da je i ona puknuta.vidjevši snimku ..naravno nitko u nalazu nije napisao da je pukla i druga kost u međuvremenu...vjerovatno njihovom greškom...ali ja sam zbog svoje sumnje i nekih stvari koje se ne poklapaju ponovno sad u petak slikala ruku...na kojoj se uistinu vidu slomljene obje kosti i specijalist radiolog se šokirala kad je vidjela kako su mu namjestili ruku....mene uvjeravaju da će se to s vremenom ispraviti.....a doktorica je napisala da je fraktura djelomično sanirana i da je razdvojenost kostiju još široka i da nebi smio na fizikalnu..te me poslala traumatologu..fizijatar kaže može na fizikalnu laganu...i da će se to s vremenom ispraviti,,,,a ja više ne znam što da mislim osim što u ponedjeljak moram opet kirurgu....opet onim istima koji me uvjeravaju da će biti dobro i koji su mi prešutjeli slomljenu drugu kost.....POMOZITE ISKUSTVIMA.....

da sve dobro završi.