Sada je: 30 kol 2026, 03:26.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

prije poroda sam imala 67kg
).

mama28 je napisao/la:Postovani;
rodila sam prije 2 i pol mjeseca.prije poroda sam imala 67kg.sad imam 51 kg,sto znaci da sam za 2 i pol mj izgubila 16 kila,sad imam manje nego prije trudnoce.od pocetka pa sve do danas dojim. kako da se udebljam bar 4-5 kila,jer kazu mi dok dojim da cu tesko dobiti na kilazi.
Nisu mi dali terapiju jer su rekli da može biti vezano s porodom i bilo je.

prije poroda sam imala 67kg.sad imam 51

...Voljela bih nastaviti dojiti ali ako i dalje tako nastavim mrsaviti ne znam sta da radim????

svejedno mi nije baš jasno da osobi koja je prije dva mjeseca rodila objašnjavate kako je posve normalno da samo dva mjeseca nakon poroda hlače koje je nosila prije trudnoće sada plešu na njoj. Ne znam koliko si stara i koliko si visoka, ali moja najbolja prijateljica koja je visoka 1,58 ima 52 kilograma i beskrajno je mršava (nosi isključivo xs odjeću koju dosta teško nabavlja, noge su joj praktički jednake debljine u koljenima i u bedrima). Tu je težinu postigla tako što je godinama imala teške probleme sa živcima i gastritisom i naprosto nije mogla jesti. Po meni, bilo koja žena koja ima 51 kilogram, a viša je od 1,60 m ili namjerno gladuje ili ima nekih problema zbog kojih gubi težinu. Ja sam visoka 1,64 m i kad dostignem težinu od 59-60 kg fakat izgledam senzacionalno mršavo.

onda se želudac pomalo raširi i počne tražit hranu i tako....vratiš se na svoju težinu vrlo brzo.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.