Sada je: 31 kol 2026, 18:05.

UPALA JAJNIKA ILI???

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

UPALA JAJNIKA ILI???

PostPostao/la karlić » 09 vel 2012, 09:05

EVO OVAKO:PRVI PUTA PIŠEM,NAIME JUČER ME POČELO LAGANO BOLIT NISKO SA LIJEVE I DESNE STRANE-TO NIJE STALNA BOL,NPR SAD KAD SJEDIM DOBRO JE,ALI KAD SE DIGNEM OSJETIM DA ME PROBODE,MENSTRUACIJU SAM IMALA OKO 20. PROŠLOG MJ. IGROM SLUČAJA SAM SE PRIJE 10-AK DANA NARUČILA KOD GINEKOLOGA ZA REDOVNI PREGLED,SUTRA IMAM TERMIN,ALI POŠTO JE OVAKO HLADNO I PONOVNO ĆE SNIJEG,I IMAM SINA KOJEG MORAM VODIT SA SOBOM MISLILA SAM TO ODGODIT,AL SAD ME BRINE OVO,NIJE TO VELIKA BOL,NA MOMENTE JE MALO JAČA,A NA MOMENTE SLABIJA,PA MOLIM VAS IMATE LI VI NEKIH ISKUSTAVA OKO TIH UPALA-JA SAM POMISLILA DA BI MOGLO BIT TO-JEDINO TO MI JE PALO NAPAMET,A ZNAM DA NE MORA BIT,ZNA LI NETKO KAKVI SU SVE SIMPTOMI,HVALA
21.9.2011.-KARLO-zauvijek u maminom srcu
[img] http://lagm.lilypie.com/xSQtp2.png" onclick="window.open(this.href);return false; [/ img]
karlić
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: UPALA JAJNIKA ILI???

PostPostao/la ciccobella » 09 vel 2012, 11:21

Može biti upala jajnika a ne mora :dunno
mene tako boli, probada od ciste na jajniku jer je velika :dunno
A čuj, ne mora ništa značiti, a najbolje da odeš na pregled kad si već naručena i znat ćeš jel imaš upalu ili ne ;)
ciccobella
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: UPALA JAJNIKA ILI???

PostPostao/la mirnela » 09 vel 2012, 12:20

prije svega, dobro nam došla :mah

ja bih ti isto kao i ciccobella savjetovala odlazak na dogovoreni ginekološki pregled, jer jedino tako možeš saznati da li bol dolazi s ginekološke strane ili je pak posrijedu nešto drugo...
u svakom slučaju, držim fige da što prije rješiš nedoumice ;)
mi žene ponekad i šutimo... no, to nikako ne znači da i onda nemamo kaj za reći... slika
mirnela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.