“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
22 vel 2010, 10:11
...naravno mislim na čaj
Jel konzumirate koju od tih vrsta čajeva?
Ja se trenutno tankam sa žutim.. i u subotu sam imala najbolju namjeru kupiti taj čaj u rinfuzi ali odbila me cijena od 100,00 kn za 10 dkg čaja
Navodno je taj žuti čaj jedno je od najučinkovitijih prirodnih sredstava za mršavljenje...a prolječe dolazi
22 vel 2010, 10:14
pijemo baš ta tri koja si navela... kupujemo u običnim dućanima
a gdje ih ima za kupiti rinfuzo?
mislim da ovi u vrećicama i nisu ko zna šta
22 vel 2010, 10:16
ne pijem. čaj zatvara, a meni stomak iskače kod loše probave.
corazon, kod nas pravog čaja imaju u dulcisu.
ovi iz vrećice su ostaci kod proizvodnje čaja za prodaju na rinfuzo.
22 vel 2010, 10:17
eli bila u dulcisu i nisam našla
22 vel 2010, 10:18
Evo draga vidi:
http://www.kucazelenogcaja.com/ Ja trenutno pijem ovaj od enciana
http://www.encian.hr/proizvod/144Vidjela sam da i Franck ima svoja pakiranja po 10,00 kn
22 vel 2010, 10:23
corazon, moguće da više ne drže. nekad su se na veliko reklamirali i poznanica je tamo kupovala.
24 vel 2010, 00:33
zeleni s limunom, svako jutro umjesto kave. I nisam primijetila da zatvara, dapace, trcim na zahod nakon njega
24 vel 2010, 07:21
zeleni, dva do tri lončića dnevno. nisam primijetila da zatvara. jučer baš mm kupio franckov u listićima. dosad smo pili one u vrećicama.
01 ožu 2010, 14:18
ja pijem zadnjih dana caj od ingwera, bas mi pase okus a sad sam surfajuci nasla na ovo:
"Naisla sam na Magican caj kojeg je Angelina Jolie dobila od zena u Namibiji. Uz pomoc tog caja izgubila je nakon poroda 11 kg. Sastoji se od ingvera i belog luka. Upravo zbog tih sastojaka vrlo je zdrav, jer cisti zile, a njegov intenzivni okus odbija nas od hrane.
Za pripremu tog caja morate ingver oguliti i narezati ga na tanke listice. Kuhajte ih 20 min. u 2 l vode. Na kraju dodajte beli luk, zavrite, ocjedite i pricekajte da se ohladi. Ovako pripremljen caj pijte bez secera tokom citavog dana. "i na vise drugih mjesta sam nasla da je dobar za mrsavljenje

ja ga za sad pijem bez bijelog luka, sa limunom i medom
13 ožu 2010, 14:21
Pijem i ja žuti i zasad je nuspojava ubrzana probava
13 ožu 2010, 15:04
Rimaithor je napisao/la:Pijem i ja žuti i zasad je nuspojava ubrzana probava

rinfuzni ili franckov?