“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
05 ožu 2010, 13:22
drage moje evo otvaram temu jer me zanimaju vaše preporuke za psihologa . Naime kao što znate već neko vriujeme borim se sa jednom vrstom depresije , osjećaja manje vrijednosti i nikao da mi se to smiri . U posljednje vrijeme mi dosta oscilira raspoloženje i to me jako umara i iscrpljuje .
Voljela bih dsa nekime o sve mu tome porazgovarati , nekime tko se bavi takvom problematikom .
05 ožu 2010, 21:24
Možeš otići svom liječniku opće prakse i tražiti uputnicu za kliničkog psihologa u nekoj bolnici, naručiš se i to je to.
sretno
05 ožu 2010, 21:27
u kojem si gradu?
u svakom slucaju kao terapija izbora za depr. je najucinkovitija bih-kognitivna terapija.
drzi se
odlicno je da si odlucila potraziti pomoc.
05 ožu 2010, 22:36
VIPmama ja živim u Zagrebu . Po bolnicama rade samo psihijatri a meni to ne treba jer ja ima oscilacije raspoloženaj koje su povezane sa sindromom policistićnih jajnika, jednom izgubljenom trudnoćom i konaćno borbom sa neplodnošću . U ovakvim slučajevima psihijatri neznam koliko mogu pomoći a neznam da li postoji netko tko se iskljućivo bavi ovom problematikom .
05 ožu 2010, 23:01
Evo, pogledaj ovdje:
http://www.klinicka-psihologija.hr/preporučam Natašu Jokić Begić
05 ožu 2010, 23:09
MON zanima me da li se kod njih može ići na uputnicu dr,opće prakse ili se pregled plaća , ako se plaća koliko .
05 ožu 2010, 23:12
Koliko ja znam, tu se plaća. Ali ne znam koliko. Cijene sata psihoterapije se kreću oko 350-400 kn, a kod nekih i više.
05 ožu 2010, 23:15
znaći nema psihoterpeuta i psihologa koji rade u sustavu zdravstva , mislin na uputnicu opće prakse.
05 ožu 2010, 23:22
ima. ali sad ti ne znam baš navesti ime. znam da u Dubravi rade...i na Rebru...
05 ožu 2010, 23:31
mogu li te zamoliti da pokušaš pronaći . Već se duže vrijeme spremam ali sve me nešto drži da ne odem a pucam po svim šavovima , već me i dragi čudno gleda , žao mu je da se patim .
05 ožu 2010, 23:35
U svakom slučaju, kao što je Vipmama rekla, treba ti uputnica od tvog liječnika opće prakse. Možda on/ona zna nekog za preporuku.
05 ožu 2010, 23:46
uputnicu imam, u pomedjeljak ču otići do svoje dr. opće prakse da vidim ima li ona neku preporuku a možda pitam i svoju ginekologicu ionako smo si privatno dobre , s obzirom da je moja depresija i oscilacija raspoloženaj povezana sa Policistićnim jajnicima .
05 ožu 2010, 23:48
Super ideja. Žena sigurno zna nekog. Ja uglavnom poznam psihologice koje se ne bave psihoterapijom
06 ožu 2010, 00:02
a mozda dragi nekog pozna, da njega pitas?
06 ožu 2010, 10:16
drage forumašice hvala na preporukama , pronašla jednu psihologicu , zahvaljujuči svojoj ginekologici . U Ponedjeljak idem kod nje na prvi razgovor , sa sobom moram donijeti sve svoje nalaze . Dr. mi je rekla da na papir napišem svoju biografiju kaao bi mogli toćno odrediti što i kakao dalje žena se također bavi i bio energijom pa ćemo pokušati u terapiju i to ukljućiti .
08 ožu 2010, 16:41
psihologica koja se bavi i bio energijom

Nadam se samo da ne prodaje i eliksir za vjecitu mladost
Sretno u svakom slucaju
09 ožu 2010, 17:06
LUMPY je napisao/la: Dr. mi je rekla da na papir napišem svoju biografiju kaao bi mogli toćno odrediti što i kakao dalje žena se također bavi i bio energijom pa ćemo pokušati u terapiju i to ukljućiti .
ajoj.ajde ti lijepo korak po korak.
drago mi je da si potražila pomoć.
u toj biografiji,koju joj moraš napisati,piši samo istinu
12 ožu 2010, 19:07
Ronin ne kužim tvoj komentar , " piši samo istinu " sve što sam i ovdje pisala ili bilo gdje živa je istina iako mnogi to ne prihvaćaju i ne odgovara im , no to je njima na duši .
Odlućila sam se na ovo zbog svoja dva anđela koja volim svim svojim srcem , želim iza sebe ostaviti neke teške i grozne stvari . Bog mi je poslao jednog divnog predivnog anđela uz kojeg se osjećam potpuna .
Zadnja izmjena:
LUMPY; 13 ožu 2010, 13:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
12 ožu 2010, 21:07
LUMPY je napisao/la:Ronin ne kužim tvoj komentar , " piši samo istinu "
mislim da ipak kužiš
vjerovala ili ne,želim ti svako dobro,i da se napokon središ
psiholog je svakako ogroman korak u tom smjeru
12 ožu 2010, 21:42
ja se ne bi cudila da cak i ne kuzi
12 ožu 2010, 23:38
ah bubidea..lumpy/vlatkapeno itd itd,mislim ipak kuži
dok ne shvati da joj jedino istina može pomoći,bojim se da joj pomoći nema
13 ožu 2010, 00:35
LUMPY je napisao/la:Odlućila sam se na ovo zbog svoja dva anđela koja volim svim svojim srcem , želim iza sebe ostaviti neke teške i grozne stvari . Bog mi je poslao jednog divnog predivnog anđela uz kojeg se osjećam potpuna , zajednićkim snagama smo stvorili malo ćudo koje zaslužuje da bude sretno .
Ja sam sad zbunjena, zar se ti nisi rastala sa svojim mužem tj. djetetovim ocem?
Ako jesi, zar nije on djetetov otac? Ili si ga s nekim drugim stvarala?
13 ožu 2010, 13:44
snješka u ovo ne želim ulaziti , više nisma sigurna tko ćita forum, a i mislim da se to nikog ovdje ne tiće .
Previše mi se toga na forumima izdogađalo , pokušavala sam pronaći savijete i podršku a umjesto toga dobila dposlovno nož u leđa .
13 ožu 2010, 13:50
ronin je napisao/la:ah bubidea..lumpy/vlatkapeno itd itd,mislim ipak kuži
dok ne shvati da joj jedino istina može pomoći,bojim se da joj pomoći nema

gledaj znam da ti ne odgovara da ima netko tko je bio tužan i na rubu a sada ima nekog uz koga se osjeća ok , to je tvoj problem samo želim da prestanete svi na forumima brinuti tuđe brige već sma rekla ako vam se ne sviđa to što pišem ne komentirajte i gotovo .
Imama dojam da na svakom forumu postoji cia kaoja samo gleda što čiu napisatti da se sprda , užas živi , u kakvom to svijetu živim .
13 ožu 2010, 14:09
živiš u hrvatskoj koja je mala zemlja gdje svatko svatkog poznaje, posebno neke.
većina ljudi žive u RL i kako se osobno znaju čuju i drugu stranu priče.
i nema veze što misle forumašice, bitni su ljudi iz stvarnog života i prema njima, a posebno sebi, treba biti iskren. zdravlja radi.
sretno
13 ožu 2010, 14:39
Eli sad mi molimte odgovori , zašto svi mislite da je to što pišem , ne iskreno , a sve je iskreno i istinito . Ok kužim da baš nisam neka wow žena , imam svojih dobrih i loših strana kao i svi ali imam pravo na život kao i drugi pa tako i na ljubav , sreću i sve, ili je to meni zabranjeno .
Nema nitko pravo po bilo kakvim forumima pisati neke gluposti o meni suditi takava sam na ne poznajem me u RL-u .
Jedini koji ima pravo suditi svakome od nas pa tako i meni je samo svevišnji koji me i postavio na ovaj svijet .
13 ožu 2010, 15:03
Budući da smo se odmakli od osnovne teme, a Lumpy je napisala da je pronašla pomoć, što joj iskreno želim, zaključati ću ovaj topic.
Rasprave o međuljudskim odnosima u RL i na forumima slobodno nastavite na Vrućim temama.