“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
25 ožu 2010, 21:07
mene duša boli koliko mi se spava. ja se i na poslu već dva dana jedva kontroliram da se ne srušim i zaspem u sekundi. doma mi je svinjac, dva dana žlicu nisam oprala, a kamoli što drugo. vele moje cure da je vrijeme koma, južina ova il što li. ja sam na pola živa, na pola mrtva. kako vi i vrijeme?
25 ožu 2010, 21:11
vrijeme i ja skroz ok, al ti me podsjecas na moju kolegicu

.
25 ožu 2010, 21:12
Meni kad se desi splet okolnosti: južina na pomolu, trebam dobit stvari, naprežem se bilo fizički bilo psihički dobijem glavobolju za poludit. Onda još budem osjetljiva i na podražaje od kojih me još jače boli al sve počinje s južinom.
25 ožu 2010, 21:35
ivanaibruno je napisao/la:kako vi i vrijeme?
koma, jos od pelenskih dana posebno me mucilo i nerviralo jugo.
a ovih dana sam u potpunosti koma, prekjucer sam skupila pet savova, a danas me tupo boli glava, nikako da se razbudim i na sve rezim jer sam generalno nervozna.
25 ožu 2010, 21:56
I kod mene koma.

Kad je južina jedva vladam životom,nemam snage niti malo.
Padne mi tlak,nekad se i onesvjestim-srecom osjetim ,pa se bacim,nema veze di se nalazim.
Proljeća se bojim ko kuge,tad sam konstantno umorna,iscrpljena,komirana.
Kad se mijenja vrijeme,ja se raspadam i samo bi

,šta naravno nije moguće.
25 ožu 2010, 23:45
meni se ne spava, samo glavobolje
madir oprosti al
Madir je napisao/la:Padne mi tlak,nekad se i onesvjestim-srecom osjetim ,pa se bacim,nema veze di se nalazim.

zamišljam te kako kažeš uh sad ću se malo onesvijestit i legneš na pod. znala sam ženu istog slučaja a ona je radila sa strankama i svako malo na pod

još se unaprijed ispriča stranci
25 ožu 2010, 23:51
znala sam ženu istog slučaja a ona je radila sa strankama i svako malo na pod još se unaprijed ispriča stranci

Zar se mi znamo?
Smijem se,a nije mi do cereka.Sad će moje vrijeme,sad ću ja ko kruškica,svako malo.
26 ožu 2010, 08:41
duplić
Zadnja izmjena:
Duga; 26 ožu 2010, 12:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
26 ožu 2010, 08:42
O, Bože,
Madir 
nasmijala si me do suza (znam da ti nije lako, a da ti malo iskontroliraš to padanje u nesvjest?!).
Podsjetila si me na jednu staru seriju Južni vetar i Šurdu
Inače se pridružujem društvu meteoropata
Psihofizički me dotuče (od strašnog umora do razdražljivosti, do bolova u ovim mojim razvaljenim zglobovima).
A, opet, iako znam šta me čeka tako se radujem proljeću

zbog sunca i svijetla (muka mi više od zime i sivila).
26 ožu 2010, 12:49
O, Bože, Madir nasmijala si me do suza (znam da ti nije lako, a da ti malo iskontroliraš to padanje u nesvjest?!).
Podsjetila si me na jednu staru seriju Južni vetar i Šurdu
Od glave do pete,od krvi do urina.
Svi nalazi 5,samo tlak od prolječa do jeseni 90/50.
Trpam se vitaminima i bez bočice vode nit u zahod.
Jedino što mi pomaže je ljeti more ,a sad malo hladniji jakuzi.Tada mi proradi cirkulacija.
Pijem i andol 100 za cirkulaciju.
26 ožu 2010, 13:22
Sad kad si spomenula andol 100 kako često se on može piti? MM ima slubu cirkulaciju, tanke vene, visok tlak i slučajeve aneurizme u obitelji. Često mu zna i krv udarit na nos tako da je idealan kandidat za ....
26 ožu 2010, 13:22
Meni kad se desi splet okolnosti: južina na pomolu, trebam dobit stvari, naprežem se bilo fizički bilo psihički dobijem glavobolju za poludit
Ovako i ja - od jučer ujutro imam glavobolju koja ne prestaje samo se lagano mijenj aintenzitet (mućno mi je cijelo vrijeme

)
I sinko mi je takav (on za sad nema glavobolje samo je neurozan

)
26 ožu 2010, 13:26
I meni je od sinoć neko tupilo u glavi, lagana glavobolja. Samo čekam da me opali jaka, sad sam osjetljiva na sve, dosta bi bilo da mala zaplače ili me netko iznervira. NI buljenje u komp ne pomaže
26 ožu 2010, 13:33
Izgleda da sam i ja tu,od jučer nemam snage za ništa,glava me ne boli,ali umorna sam,jedva sam ustala u pol 8,a obično ustajem prije.
Sad se moram spremati za posao,a najradije bih se zavukla u krevet
26 ožu 2010, 14:01
ja prekjučer došla doma s malim, i pala ko mrtva u krevet. budim se iza 5, a na stolu- hrpa papirića. dijete bilo gladno pa satralo more čokoladica... a matera

kak me pekla savjest. još sam i trening njegov prespavala...
26 ožu 2010, 14:19
90/50
moj jedan "uhvaćeni" je bio 80/50 (jedva hodam i teturam okolo)
26 ožu 2010, 14:22
već 4 dana u komadu me boli glava
26 ožu 2010, 14:29
ja se osjećam kao da me neko mokrom krpom namlatio po glavi i da me mlati već danima... ne samo da me boli glava nego ni snage više nemam, spava mi se za poluditi...
26 ožu 2010, 14:45
vi niskotlakašice ste zrele za inekciju čini mi se, dobro da ste još u okomitom položaju. Meni tlak uvik varira između 120/70 i 140/80 hjedino mi je u trudnoći pred kraj malo bio porastao do 150/90
26 ožu 2010, 14:48
prijavljujem se
26 ožu 2010, 14:53
Valjda je to meteoropatija, ja se jedva vucem po zemlji, kljukam vitamine ali nist ne pomaze, najgore mi se ujutro izvuc iz kreveta
26 ožu 2010, 15:00
Meni tlak uvik varira između 120/70 i 140/80 hjedino mi je u trudnoći pred kraj malo bio porastao do 150/90
Zavidim ti?
Ako je južina,velika vručina ili mijenja vrijeme ja sam koma.
Znači od 365 dana, ja sam aut 299.
Andol pijem kad se sitim,jedino u trudnoči nisam.Otac mi ga pije svaki dan,vec godinama.
Primjetila sam da mi i mali ima ''čudno''ponašanje na južinu.
26 ožu 2010, 16:10
A cure šta jedete?
Slatko, bjeli šećer, bijelo brašno? Koliko je tu sirovog voća i povrća, cjelovitih žitarica?
26 ožu 2010, 16:13
ja ne spavam kad je puni mjesec...uz malo dijete to mi je koma jer nemam kad nadoknaditi...
26 ožu 2010, 17:11
mirna_sara je napisao/la:ja ne spavam kad je puni mjesec...
I ja isto...a kad zaspem sanjam noćne more. I moja curica isto nemirno spava tada
26 ožu 2010, 17:23
A cure šta jedete?
Slatko, bjeli šećer, bijelo brašno? Koliko je tu sirovog voća i povrća, cjelovitih žitarica?
Jedem sve i jedem raznovrsno.
Ma meni jednostavno ne paše klima.
26 ožu 2010, 17:26
vjezbate li?
26 ožu 2010, 17:27
ivana7997 je napisao/la:vjezbate li?
Uff
26 ožu 2010, 17:31
meni su isto zadnja dva dana
26 ožu 2010, 17:32
vjezbate li?
I kod mene
Ako se svakodnevna šetnja s bebolincom,vježbice,peglanje,spremanje i ostale obaveze,smatraju vježbanjem-onda vježbam 18 sati dnevno.