12 tra 2010, 16:09
12 tra 2010, 16:15
12 tra 2010, 16:25
12 tra 2010, 17:13
micika je napisao/la:Oči mu nisu toliki problem (malo ponekad svrbe), a glavobolje su rijetke i slabe. Otok i urtikarija također nisu prisutni.
Najgore je začepljen nos, kihanje i disanje. Pun je tog sekreta koji mu se stalno stvara.
Alergološke testove je radio ali davno. Prva stvar je da se naruči na ponovno testiranje.
Do sada je on to fino sanirao lijekovima, al evo drugu godinu za redom mu se strašno pojačalo.
Da li znaš kojim redom se kreće u prikupljanje nalaza? Prvo kod nekog alergologa ili ??
12 tra 2010, 20:21
12 tra 2010, 20:49
micika je napisao/la:Maslina, zahvaljujem ti na podršci.![]()
Planirala sam da ovaj tjedan svakako ode kod opće prakse po uputnice. Samo što imamo doktoricu za koju je dobro doći spreman i informiran, pa sam htjela ovako doći do nekih informacija. Slažem se da treba prvo postaviti dijagnozu. Tko zna možda je to i otišlo nešto dalje od obične alergije.
Mi živimo u Zagrebu, a sada dosta cvate.
Šta se tiče sekreta iz nosa uglavnom je gust, ali većinom bijeli i proziran. Ujutro zna biti zelenkast.
Prema ovomo što si napisala dobivam dojam da si medicinske struke i da se dosta razumiješ u ovu problematiku.
Ne brini za tekst, uopće nije nabacano, dapače vrlo konkretno i jasno.
12 tra 2010, 21:15
12 tra 2010, 22:05
Poliklinika koju navodiš je na našem zapadnom dijelu grada, tako da mi i to odgovara (mislim da se radi o Prilazu Baruna Filipovića). Često tamo obavljam laboratorijske pretrage (urin, brisevi) za djecu, ali nisam znala da imaju i polikliniku za bolesti dišnog sustava. Ovaj tjedan se sigurno naručujemo, a onda ćemo javiti rezultate.
12 tra 2010, 22:17
micika je napisao/la:Odlično. Ovo su mi stvarno dobre informacije.Poliklinika koju navodiš je na našem zapadnom dijelu grada, tako da mi i to odgovara (mislim da se radi o Prilazu Baruna Filipovića). Često tamo obavljam laboratorijske pretrage (urin, brisevi) za djecu, ali nisam znala da imaju i polikliniku za bolesti dišnog sustava. Ovaj tjedan se sigurno naručujemo, a onda ćemo javiti rezultate.
Baš ste me smirile, još jednom zahvaljujem.
12 tra 2010, 22:28
13 tra 2010, 08:40
11 svi 2010, 11:05
20 svi 2010, 19:52
20 svi 2010, 20:24
micika je napisao/la: pa je prešao na AERIUS.
31 svi 2010, 23:11
01 srp 2010, 15:51
mama141705 je napisao/la:evo cure malo podizem ovaj topic da ne zapocinjem novu temu.vec sam prje napisala na sto mi je muz alergican .A sad , najmladji koji ionako stalno pije kortikosteroide poceo kasljati .to je tako ruzno za cuti imamo osjecaj da ce se ispovracati.Ne curi mu nos nema nikakve simptome osim tog ruznog kaslja.vadili krv i bris nosa sve u redu.sad smo skuzili da on kaslje samo kad trckara tj.veci dio dana.kad spava uopce ne kaslje.sljedece nam je ici kod dok.matic ali moram za dva dana vadit novu krv.zato vas molim ako imate ikakvu ideju.....