Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Upala oba uha

01 lip 2010, 21:29

Kao što naslov govori, a sličnu temu nisam našla imam problem.

Već trći puta u roku od 6mj imam upalu uha, najčešće je to lijevo uho, ali ovaj puta su oba u pitanju.

I naravno već trći puta sam na atb i kapima za uši ovaj put.

Zna li tko što bi pomoglo osim atb (konjskih Klavocina) na prirodnoj bazi. Znam za čuvarkuču ali ju nemam, ni itko blizu mene.

Jako se patim sa bolovima i imam osječaj da ću poludjeti od konstantnog kljucanja u glavi.

Re: Upala oba uha

01 lip 2010, 22:22

Ja sam te došla samo :hug ,strašno se zaredale te upale kod tebe.

01 lip 2010, 22:52

ajme mi smo to sad prošli sa mlađim i zaradili prvi atb. nemam pojam kako drugačije pomoći pa samo :kiss

01 lip 2010, 23:00

ajme ajme grozno.
moj j. je imao strašnih problema i najviše su mu pomagale garason kapi- antibiotske kapi za uho. A neki dan sam i svom tati dala te kapi pa mu je pomoglo.
a da odeš otorincu na pregled?

02 lip 2010, 09:15

Dogovorila sam se sa dr kad popijem atb i otkapam uho sa Garasonom da dođem na kont pa ću joj reć da mi da up. Već sam bila razmišljala da odem jer nema smisla ni stalno piti atb.

02 lip 2010, 09:36

Napravi prije svega bris nosa, nekih dva tjedna nakon
završetka terapije antibiotikom.
Možda imaš kakvu bakteriju koja traži specifičnu terapiju,
a ne Klavocin, koji je onak, za sve i ništa. :/
Imaš možda problema i sa sinusima? Jer ako imaš,, može
ti se iz sinusa slijevat u uši..

A onda pravac otorina.

03 lip 2010, 21:24

IINA pa i imam problema sa sinusima al ništa alarmantno. Vidjet ćemo u pon kakvo će biti stanje, za sad se popravilo, ove kapi su mi puno pomogle.

Hvala svima na savjetima.
Odgovori