Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Ljubičasta farba za kosu

12 lip 2010, 13:40

Jel znate gdje je ima? Prava farba dakako, ne kolor šampon.
Stavila mi je frizerka dva-tri prsta u plavu farbu da ubije žutilo i ispalo je mrak. Kupila bih si jednu da imam.
Ovo je možda više topic za MUA, ali evo, možda nekom posluži ili netko ima bolju ideju

Re: Ljubičasta farba za kosu

12 lip 2010, 14:04

Kaj nema u DM-u od Keune 0/77. Ili pitas u nekom frizeraju da ti naruce, svaki proizvodjac ima taj Viola korektor.
Ak nigdje ne nadjes uzet cu ti ja u salonu :)

12 lip 2010, 14:11

ja sam kupila kod frizera od loreala profesionalni šampon za ubijanje žutila. isto je full ljubičast kad ga stavljaš na kosu, a super boju napravi. stavim ga cca 1 tjedno.

12 lip 2010, 14:21

ma ja imam taj šampon za ubijanje žutila (moj je keneov), ali uhvati mi se za najsvjetiliji dio, pa sam dijelom jaje a dijelom jadranka kosor. ne valja.
ovo što mi je ona napravila je zbilja bio mrak, najbliže platinastoj što sam ikad sanjala da ću imat (inače imam dosta jak crveni pigment, a žutu boju ne volim koliko god moderna bila, sebi sam cajkasta)
mislim, nije džabe frizer frizer a ja nisam :lol al sjedenje 2 sata u salonu me ubije doslovce, ucrvam se.
meni inače lijepo uspije doma boja, al kad sam ovo vidjela...baš me iznenadilo kako je dobro ispalo.

Idem u ponedjeljak u DM-ove u potragu. Ako ne, Lili, javim ti se

12 lip 2010, 17:45

Da, da, ljubičasta ali i plava (modra) su odlične za ubijanje žutila, ali staviš samo centimetar!
ja već godinama imam pramenove i redovito koristim Schwartzkopf Bonacure Silver šampon (isključivo salonska prodaja). neusporediv je sa kueneovim! Košta oko 70kn i traje mi pola godine.

14 lip 2010, 07:31

Ja koristim od Joico Silver sampon i super mi je, kada s njim perem kosu pramenovi su mi bas onako platinasti a ne zuti kako mi budu od drugih sampona

21 srp 2010, 11:08

Ajme, tek sad ovo vidim. Rekla mi je frizerka da si kupim Keuneov silver sampon ali me bilo frka, da ne ispadnem kao druga JK ... kaj je najgore kaj mi se moze dogoditi s tim samponom? imam pramenove i kratku kosu, kako ce mi reagirati moja prirodna tamno smedja kosa s tim cudom?

21 srp 2010, 11:59

taj sampon je super. ja ga koristim deset godina. i regenerator.
ne znam kako ce ispasti na tamnu kosu, ali pretpostavljam da se ne moze nista bitno dogoditi.
on se inace stavlja na kosu tretiranu blajhom jer ubija zutilo i daje malo siv-ljubicastog pigmenta nakon cega kosa ne bude ljubicasta, vec naprosto ne bude zuta. odlican je.
ali prilicno isusje kosu pa ga je bolje koristiti na full kratku kosu i ne koristiti ga pri svakom pranju, vec mozda jednom do dva puta mjesecno.

21 srp 2010, 12:01

Ja imam pramenove koji jako zute, sad su mi stavili lorealov platinum i isto sam dosta zuta. Ono sto me jos zanima je hoce li taj sampon obojiti pri pranju kozu i ruke?

21 srp 2010, 12:03

mojoj priji bi frizerka nakon pituravanja stavila crni preljev ali doslovce stavila i odmah isprala i tako bi efikasno ubila žutilo.

kad već spominjete ljubičastu pituru ja sam davno koristila lorealovu noir violet i obožavala tu crnu s baš ljubičastim odsjajem( ne vinavim nego baš ljubičastim). nijedna druga pitura nije postizala taj učinak(ni u salonu mi nisu to znali postići) i svaka druga bi se isprala u vinavu a tu lorealovu su bili izbacili iz prodaje pa ne znam da li se možda vratila u nekom drugačijem pakiranju, možda bi ti ona kim pomogla

22 srp 2010, 16:34

Hajde meni objasnite kako se to koristi, i ja nepodnosim zutilo.
Znaci kupis tu ljubicastu farbu i malo stavis u tvoju farbu kojom se farbas, sve ostalo radis isto?
Tako sam ja shvatila ili?

22 srp 2010, 16:35

ova frizerka šta je mojoj priji stavljala crni preljev je to radila nakon pituravanja znači kad opere kosu od farbe

22 srp 2010, 16:44

Trini je napisao/la:Ja imam pramenove koji jako zute, sad su mi stavili lorealov platinum i isto sam dosta zuta. Ono sto me jos zanima je hoce li taj sampon obojiti pri pranju kozu i ruke?

nece

22 srp 2010, 17:35

Olivera je napisao/la:Hajde meni objasnite kako se to koristi, i ja nepodnosim zutilo.
Znaci kupis tu ljubicastu farbu i malo stavis u tvoju farbu kojom se farbas, sve ostalo radis isto?
Tako sam ja shvatila ili?

da, ali doslovce MALO, cca 1-2 cm

23 srp 2010, 10:34

nisam našla ljubičastu boju u puli nigdje.
stavila sam mrvu regeneratora za ubijanje žutila u farbu, ispalo je dobro.
Odgovori