Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Pediker - tražim preporuku

05 srp 2010, 11:40

Nekoga tko je čist, uredan i neću tamo dobiti neku boleštinu.

Treba mi malo urediti nokte, kožu na petama i dobro nalakirati.

S obzirom da nemam problema, niti natisaka ni kurjih očiju ni ničega, ne bi u MediPed, oni uzmu 180 kuna bez lakiranja.

Neka preporuka?? Na pretražniku sam našla neke teme iz 2006, to mi se ipak čini pradavno. :mah

Re: Pediker - tražim preporuku

05 srp 2010, 11:43

Ja radim ovdje:
http://studioexcellence.com/

Pedikura i lakiranje 100 kn :mah

05 srp 2010, 11:49

štefica u vlaškoj.
godinama je radila u estetic uvemi u ilici. pred koju godinu otvorila je vlastiti salon. 110 kn.
ako si zainteresirana broj šaljem na pp.
tko god po preporuci ode k njoj - ostane :dada

05 srp 2010, 11:50

silki, aj šalji broj, ovo od mahime mi je malo predaleko :D

05 srp 2010, 11:51

palunkica je napisao/la:silki, aj šalji broj, ovo od mahime mi je malo predaleko :D

znala sam, al ipak pisah :mrgreen

05 srp 2010, 11:59

silki je napisao/la:štefica u vlaškoj.
godinama je radila u estetic uvemi u ilici. pred koju godinu otvorila je vlastiti salon. 110 kn.

i moja ju mama obozava, godinama.

ja imam katicu na ravnicama, ali u zadnje vrijeme je poskupjela i nije vise tak super

05 srp 2010, 13:09

Ako se smijem ubaciti :mrgreen zna li neko za Zd kakvu dobru tetu pedikerku? Lakiranje na stranu ali imam stvarno neke čudne faze na stopalima. Te žuljevi, te zadebljala koža, te, čini mi se, počele se stvarati i kurje oči. :oops: A ja to ne mogu sama jer pogrebati površinski kožu nije dovoljno. I naravno da nisu pre skupi.

Oprostite na upadu još jednom. :kiss

05 srp 2010, 14:35

Meni osobno najbolji salon: http://www.m-art.hr/

14 srp 2010, 15:58

silki je napisao/la:štefica u vlaškoj.

molim te pošalji mi broj, moja frendica živi u palmotićevoj a nije niti sa jednom do sada bila zadovoljna, hvala :)

22 ožu 2011, 20:43

moze mala pomoc? Trazim pedikera koji bi mi uklonio kurije oko (ne rade to sve pedikerke) na podrucju novog zgb (zapad, laniste), knezija, jarun, vrbani, precko... Hvala

22 ožu 2011, 20:45

mediped (berislavićeva) ti radi kompletnu medicinsku pedikuru. nije u kvartu kojeg si navela, ali nije ni daleko od toga.

05 srp 2012, 08:23

dajte mi preporuku - za mm-a. to mora biti nešto da mu ne bude neugodno, po mogucnosti s bolničkim dekorom.

jutros kad sam mu vidjela gnjate :strah

05 srp 2012, 09:48

svi estetic uvema pedikerski saloni su poprilično bolnički.

05 srp 2012, 09:49

mrs. eastwood, za vas nešto bliže - idem već par godina u Središće, salon je u Brune Bušića 4, žena koja radi pedikuru je famozna, ima odličnu ruku, prije nje isprobala sam ih par al ova me oduševila.
6636 712 - telefonski se naručuje (ili osobno tamo)
Istina je, doduše da salon izgleda "ženskasto" a ne bolnički, pa ne znam kako će se TM svidjeti, al evo - ide tamo i moj šogor i još neki primjerci muškog roda pa su preživjeli :mrgreen .

05 srp 2012, 10:22

tnx njonji - to cemo :kiss

btw da me krivo ne shvatite da ne održavam svoj primjerak - ali bio je cesto na putu sad u zadnje i sad nisam obadala. sad se vratio i gledam ga u slapama :nesvist

07 srp 2012, 08:15

ivana aj mi daj broj te katice na ravnicama, bez obzira na to sto kazes. nekako mi najblize a i cula sam da je hvale.

09 srp 2012, 14:43

0915077861 :)

09 srp 2012, 14:52

Ja sam jako zadovoljna s pedikerkom u Pčelarskoj centrali u Gajevoj. Nemam problema pa ne mogu govoriti s tog aspekta, ali za uobičajenu pedikuru nisu ništa lošiji nego npr. Medi Ped, a ravno su dvaput jeftiniji, 90 kuna.

05 lip 2015, 09:57

Moze link ili adresa od njih? Broj moba? Hvalaa <3

05 lip 2015, 10:00

Ta pedikerka - zove se Stela, je prešla raditi u Jacques Dessange na Trg. Pedikura je 120 kuna.

I dalje je dobra
Odgovori