Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

bole me rebra ??

16 ruj 2010, 08:28

eto, već treći dan. ne ispod rebara, nego baš sama rebra. s obje strane. nisam se udarila, ni istegnula, ništa. počela su me boljeti tako sama od sebe.
ima li netko iskustva s tim?
:mah

Re: bole me rebra ??

16 ruj 2010, 09:10

jesi što radila fizički? možda imaš upalu međurebrenih mišića.

16 ruj 2010, 09:27

Jesi prehlađena?

16 ruj 2010, 09:49

ništa fizički više nego uobičajeno.
nisam prehlađena.
:conf

16 ruj 2010, 09:52

To mi je jedino palo na pamet jer su mene tako znala boliti kod nekih viroza (kao da me netko izbubetao po njima). Dalje nemam ideja. Neka te prođe što prije.

16 ruj 2010, 09:56

Mene nakon pilatesa znaju boljeti...

hvala :srca

a nisam ništa vježbala (da se barem mogu pohvaliti da jesam :roll )

17 ruj 2010, 10:17

veliki broj bolova na raznim dijelovima tijela uzrokuje kralježnica, pronađi na internetu vježbe za vratnu kralježnicu, možda ti to pomogne, ali po meni je ipak najbolje otići kod liječnika i malo se pregledati jer je to ipak sigurnije od opcije "sam svoj doktor" :)

17 ruj 2010, 10:29

baš sam htjela napisati, kralježnica :dada

17 ruj 2010, 10:37

ah, ja imam problema s kralježnicom... dg mi je spondiloza. to već imam godinama, no ništa ne poduzimam po tom pitanju :cigle
može biti da mi se pogoršalo... :ne

19 sij 2012, 11:36

Pročitao sam na forumu "bole me rebra" (gdje se neka gospođa žali), pa sam odlučio da se javim. Ja inače se bavim Body Bildyngom", pa imam neka iskustva s time. Kod vježbanja sa težim teretima prsni koš se može poslije proširiti. I to može biti neki uzrok..Može biti i to kada poslije treninga onako vrući se skinete u hladnoj prostoriji - npr. u kupaonici. Možete se nahladiti.. o isto može biti uzrok. nisu isključene i gripe i viroze... Treba se toplije oblačiti i to zimi. Rebra mogu navodno se proširiti ako se naglo udebljate, odnosno želudac vam se proširi. Ima više razloga za bolove u rebrima... KOMENTIRAO JE: Branko Stojković, iz Bjelovara :kima

edit: maknut kontakt telefon (moderator)
Odgovori