“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
08 lis 2010, 12:08
uh.
jucer se blajhala u salonu. kvartovskom. blajh primio odlicno, ali zena nije imala odgovarajuci preljev (htjela sam nesto platinasto) pa je nesto iskemijala. uglavnom, sinoc je to izgledalo odlicno, jutros vise ne izgleda tako

na danjem svjetlu sam skroz sarena, mjestimicno je boja toliko povukla da sam tamno siva (na vratu)

, a ostatak kose odaje dojam platine izdaleka, no izbiliza se vidi da sam sarena - negdje je ta boja fakat platinasta, negdje lagano vuce na zuto.
kupila sam danas u billi prvo na sto sam naisla ne bi li sama doma, u kucnoj radinosti, popravila stvar.
kupila sam palette intensive color creme C9, silver blond.
to je ova ovdje. ali sad nemam petlju ofarbat se s tim. ima netko slicno iskustvo pa da me savjetuje sto da radim?
tenkju.
08 lis 2010, 12:48
Ovu paletinu sam koristila i svaki put bi mi bila neravnomjerna,ondosno naprijed je bilo uvijek tamnije.Nakon 2-3pranja bila bi savrsena boja.Dobra mi je i od Garniera neznam br.ali je ona pjegava cura ali mi je L´oreal
Eh sad savjet,neznam sta da ti kazem ovako na slijepo,mislim da puno zavisi i od toga kako se farba(mene recimo prije mm meljao po 1h i normalno da ce biti sarano)Velika cetka,brzo farbanje i dovoljno farbe daje po meni najbolje rezultate.
08 lis 2010, 12:53
Najbolje da si od ove boje napravis preljev. Ako ces se farbat, jako ce te peci posto si se jucer blajhala, a i zna se desit da boja na blajh čudno primi.
Ak ces radit preljev: stavi pola boje, pola jedne vrecice hidrogena i jedno pol deci vode. Ak imas silver sampona stavi njega u to, ak ne onda obicni. Stavi na mokru kosu i drzi 15-20 minuta mozes zamotat s folijom
08 lis 2010, 12:57
lilly, nemam hidrogen, dobila sam boju i aktivator

imam silver u zg, u sb (gdje sam trenutno) nemam

da idem kupiti hidrogen?
hvala puno na odgovorima
08 lis 2010, 12:59
mamashnita od noje je napisao/la:lilly, nemam hidrogen, dobila sam boju i aktivator

Jel su dvije vrecice unutra?? Ili je u bocici to kaj ti zoves aktivator??
to je hidrogen, negdje na njemu i piše jel 12 ili 9 %....mislim da je 12%
08 lis 2010, 13:03
Hm, i ak ces to radit tak kak sam ti napisal, onda ušamponiraj u kosu, ne moras s cetkicom mazat. Ispast ce ti toga mozda i previse za tvoju kosu, al tesko mi je napisat manje mjere.
08 lis 2010, 13:04
ma nije bejb, vjeruj mi. tuba s bojom i dvije vrecice na kojima pise aktivator (1 za kratku, 2 za dugu kosu)
08 lis 2010, 13:12
ma, ajd procitaj sastav, ak pise vodikov-peroksid, hidrogen-peroksid ili H2O2 onda je hidrogen...mislim, mora bit hidrogen
08 lis 2010, 13:38
pise da sadrzi vodikov peroksid
09 lis 2010, 09:47
Jel si kaj napravila, jel bolje??
09 lis 2010, 10:13
nisam jos, frka me. planiram danas.
09 lis 2010, 11:01
držim fige da ispadne
09 lis 2010, 11:10
namuljana sam.
09 lis 2010, 11:15

cekamo
09 lis 2010, 11:45
manje sam sarena, puno manje. ali sam i puno manje platinasta, a vise zuta nego sto sam bila
09 lis 2010, 11:49
ajoj, suosjecam.
drzim fige.
i reci zasto nisi isla provjerenom frizeru. mislim, ne spotam te, samo me zanima.
09 lis 2010, 11:59
Ja sam uvijek bila sarena u domacoj radinosti (svijetla naprijed, pozadi tamna). I nikad nisam uspjela dobiti onaj fini platinasti sjaj. Sad to ostavljam svom frizeru (idem kod njega vec 7 godina) i profesionalnim farbama (doduse, presla sam u brinete otkako sam ostala trudna). Kvartovskim frizerkama samo dam da mi operu kosu i isfeniraju.
09 lis 2010, 12:01
ivana, zato sto me moja nije htjela blajhati
sto duze gledam, cini mi se sve strasnijim i gorom varijantom od jucerasnje.
lilly sta da radim?
09 lis 2010, 12:08
ostavi se kućne radinosti i odi nekom provjereno dobrom frizeru da spasi stvar
ove farbe nikad ne daju platinasto,uvijek su žućkaste
nakon mnogo metodi pokušaja i pogrešaka ja sam došla do zaključka da nema te farbe(plave)koja će mi zamijeniti dječje plave pramenove(ali puno njih,tako da je učinak gotovo isti)
09 lis 2010, 17:02
mamashnita od noje je napisao/la:ivana, zato sto me moja nije htjela blajhati
sto duze gledam, cini mi se sve strasnijim i gorom varijantom od jucerasnje.
lilly sta da radim?

a nist, fakat odi u neki frizeraj da ti stave preljev kak spada. Mi u preljeve stavljamo violet korektor, zato sam te pitala jel imas silver.
Ak ces sama radit nesto, onda ti preporucam keune 1517, ona sigurno ubija zutilo.
09 lis 2010, 17:22
s njom sam se godina farbala. idem u pon. u salon po preljev. hvala na savjetima
10 lis 2010, 11:24
ja se farbam s njome. nema te boje koja bi meni ubila žutilo, ali je ok
10 lis 2010, 18:56
mogu se ja nadovezati ovdje iako ne trebam platinastu boju?
trebam, naime, narancastocrvenu. ili svijetlo crvenu. ali ne roza. frizerka mi to uspjesno napravi, ali nemam placu vec tri mjeseca i osudjena sam na kucnu radinost. u kojoj od bilo koje boje dobijem tamnocrvenu. koja polako blijedi u roza. uuuzas.
10 lis 2010, 20:34
ivana, ne znam, nazalost.
dakle, sve se vise privikavam na boju

ovako je to izgledalo nakon farbanja kod frizerke (dnevno svjetlo):

a ovako to izgleda sada, nakon kucnih carolija (umjetna rasvjeta u kupaonici):

da se farbam?
10 lis 2010, 20:38
ma sto bi se farbala?
meni je ova boja super, super, barem ovo sto se vidi
10 lis 2010, 21:11
da fakat, i jos na kupaonskom uvijek sve izgleda full žutije, a ovo tvoje je daleko od žutila...ne diraj, operi sa silverom par puta il kupi ehoton "dimno sivi"
10 lis 2010, 21:17
ivana7997 je napisao/la:mogu se ja nadovezati ovdje iako ne trebam platinastu boju?
trebam, naime, narancastocrvenu. ili svijetlo crvenu. ali ne roza. frizerka mi to uspjesno napravi, ali nemam placu vec tri mjeseca i osudjena sam na kucnu radinost. u kojoj od bilo koje boje dobijem tamnocrvenu. koja polako blijedi u roza. uuuzas.
A koja marka boje te zanima??
10 lis 2010, 21:39

svejedno. kupila sam prvo garnier neku bakrenocrvenu. ispala je tamnoljubicsta.
sad loreal isto mislim bakrenocrvena, ono tamnotamnocrvena.
a kosa mi je svijetla, pogotovo na vrhovima
10 lis 2010, 21:44
shnito, meni se bas bas svidja boja nakon kucnih carolija