Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

smeđa boja za kosu

11 stu 2010, 16:26

Imam pitanje za mame frizerke:

Imam dugu, valovitu i dosta suhu smeđu kosu.
Nisam se farbala cca 18 mjeseci.
Sada je taj zadnje bojani dio poprilično svijetliji od ostatka (mlađe) kose.
Htjela bih zadržati prirodnu tamno smeđu boju, a ujedno i prekriti taj svijetliji dio tako da ne budem više "šarena".
Koju boju (u silnom moru boja za kosu) da kupim da mi dodatno ne osuši, odnosno, ne ošteti kosu?
Zaista nemam vremena proučavati palete boja u DM-u, a ni sjediti kod frizera dva sata...

Re: smeđa boja za kosu

11 stu 2010, 16:56

Jel imas puno sjedih?

Koliko sam skuzila ti ne zelis mijenjat boju kose. U tom slucaju, ako nemas sjedih, ja bih ti preporucila preljev tj. kolor sampon. On ti nece toliko osteti, niti ce ti se vidjeti izrast.

11 stu 2010, 17:49

Nemam puno sijedih, tu i tamo koju...još se ne primjete (još :mrgreen ).
Točno, zadržala bih svoju boju.
Koliko preljev drži? Zatr se on ne ispere poprilično brzo?
Koji preljev?

11 stu 2010, 17:50

a kad imas puno sijedih?

11 stu 2010, 20:18

yra je napisao/la:Nemam puno sijedih, tu i tamo koju...još se ne primjete (još :mrgreen ).
Točno, zadržala bih svoju boju.
Koliko preljev drži? Zatr se on ne ispere poprilično brzo?
Koji preljev?

Preljev drzi 6-8 pranja.

Meni je recimo dobar Casting od Loreala: http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/casting-creme-gloss/323-dark-chocolate.aspx

11 stu 2010, 21:36

i meni je ova što je lilly stavila odlična. nimalo mi ne isušuje kosu, a inače je sklona tome.
ja koristim malo svjetliju smeđu, super boja ispadne i već dvije frizerke su mi je pohvalile :dada

12 stu 2010, 08:20

lilly, hvala!

12 stu 2010, 09:39

i ja došla napisati da mi je Casting od Loreala bila izvrsna dok sam se bojala doma sama neko vrijeme :dada

16 stu 2010, 12:50

Drage moje...kupila sam dvije kutije jer sam pretpostavila da mi jedna neće biti dovoljna za moju kosu, no ugodno sam se iznenadila kada sam skužila da je ima sasvim dovoljno!
Uglavnom, drugi puta moram uzeti svijetliju...npr. tamno smeđu, jer mi je ova ispala skoro crna na kosi.
Ali, nije ni tako loša, malo za promjenu...
Piše da se ispire nakon 28 pranja...
Odgovori