Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Trajna depilacija

09 pro 2010, 09:35

Ne znam da li sam temu stavila na pravi pdf, ako nisam, molim da se premjesti :dada
Zanima me, da li je neka od vas isla na neki od tretmana trajne depilacije i kakva su vam iskustva? Prije svega me zanima trajno uklanjanje dlacica sa predjela lica, nausnice, brada ili ako je neka imala probleme na drugim djelovima. Ja imam problema sa bradom, mislim nije to nesto grozno al jednostavno mi smeta i odlucila sam da se toga rijesim ako ne trajno, onda makar da ih prorijedim.
Prporucen mi je neki laser, kao do sad se pokazao kao najbolji. Dalcice se prvo depiliraju, pa se onda mjesto tretira tim laserom i nekim kremama, nisam bas sigurna koliko je to zaista ucinkovito al mozda i jeste.
Aparat je neki Veribel i koriste se isti ti preparati, koji valjda usporavaju rast dlake itd...
Ako je neka imala iskustva sa slicnim, molim savjete i iskustva :mah

Re: Trajna depilacija

09 pro 2010, 10:09

ja upravo idem , tj bila sam na prvom tretmanu trajnog uklanjanja dlačica fotoepilacijom.
znači to nije laser, nego radi na principu svjetlosti.
skidam bikini zonu, i javim kad uočim prve vidljive rezultate :mah

09 pro 2010, 10:35

moja je frendica išla, davnih dana doduše, baš radi dlačica na bradi
prvo je napravila sve hormonske pretrage, bez tog joj nisu htjeli ni početi
mislim da se radilo o električnoj trajnoj dep.
uglavnom,trajna moš mislit, išla je na nekoliko tretmana i dalje su joj rasle...
za laser ne znam

09 pro 2010, 10:38

Ja sam vadila hormone, prije i bili su mi ok, a i tada sam muku mucila sa dlacicama.
Sve zavisi sta je uzrok njihovog rasta. Moze biti genetski, hormonski ili cupkanjem onih svijetlih dlacica, pa malo po malo naprave se uzasne crne... sto je bio moj slucaj :lol. Uzasne su meni, jer ih ja cupkam, drugi ih ni ne primjecuju, sredim ih na vrijeme :hahaha
Ali sve vise mi predstavljaju problem.

09 pro 2010, 14:28

Ja sam trenutno u postupku skidanja dlacica bikini zone IPL-jem. Obavila sam tek 2 tretmana tako da o rezultatima jos ne mogu govoriti. Mogu ti samo reci da je potpuno bezbolno.

28 pro 2010, 16:31

Ja bila i skidala one ispod ruke, nisu nestale, jako su se prorijedile i ono malo što mi je ostalo jako je slabo i rijetko tako da svejedno moram potegnuti malo brijačem, uglavnom nisu crne i guste kao prije, ali nije ni da ih nema, i jednom dvaput godišnje bi ih trebalo opet malo poškljocat.

02 sij 2011, 01:52

Tanja, daj info o lokaciji i cijeni

04 sij 2011, 15:47

Nadica, ja sam upiknula ovu moju IPL depilaciju na kupime ponudi, 5 tretmana za 920kn (a svaki iduci, ako bi bio potreban, jos nekih 180kn). Bila sam do sada dva puta i skoro pa sve dlacice su mi vec nestale :shock . Ja nisam inace nesto pretjerano dlakava nigdje, pa ni na bikini coni, ali ovo me bas iznenadilo. Nove dlake naprosto ne rastu.
edit: mislim da je inace za 5 tretmana cijena oko 4000kn (jedan salon u Jurisicevoj).

21 sij 2011, 14:50

da, sada je i opet u ponudi 6 tretmana za 489 kn, pa si mislim ...

21 sij 2011, 14:51

Nadice, samo čitaj kakav aparat imaju, jer nije ni približno jednako.

21 sij 2011, 14:52

a di je to u ponudi

21 sij 2011, 14:52

http://www.kupime.hr/ponuda/486-kn-umjesto-1800-kn-za-sest-tretmana-dugotrajne-epilacije/350?utm_source=KupiMe+Hrvatska&utm_campaign=33cff0cfa9-DailyOffer&utm_medium=email

21 sij 2011, 14:53

kolektiva, kupi me, ponuda dana

uguglaj, registriraj se i na mail ti svaki dan šalju ponude za koješta sniženo i 80%

21 sij 2011, 14:54

tanja, jel dobar to aparat?

21 sij 2011, 14:55

Ovaj na ponudi koju si linkala je aparat prvenstveno za kućnu upotrebu. :/
Ali ponude se vrte i bit će ih sigurno još.

21 sij 2011, 14:57

mene zanima jel mi dosta tih sest tretmana za moju dlakavu :strah bikini zonu koja se proteze dijelom i po unutrasnjoj strani natkoljenica fuj, fuj , fuj :loce

znači, niš ... dobro da se nisam prijavila :zivili

nadice, baš sam i ja došla napisati, to je i bio jedan od komentara na ponudu. To je aparat za kućnu upotrebu i ja na to ne bi išla.
http://www.silknlaser.co.uk/detail.php?c=0&p=35&gclid=CJKkpKWsy6YCFY4f4Qod_CNBIQ

Da li je istina da laser (IPL) nije dobar za tanje i svjetlije dlačice. naime, tako su meni rekli u salonu JFK u Radićevoj, da ja nisam kandidat za to. :dunno

21 sij 2011, 14:58

bubi, ja uvijek mkažem da ja nemam bikini zonu, imam ili bermuda zonu ili dugačke-hlače-zonu :/

21 sij 2011, 14:59

Bubidea, u prosjeku je 5 tretmana dovoljno. Bar je meni tako teta obećala.

Da, Palunkice, navodno nema dovoljno melanina. :dunno

21 sij 2011, 15:00

Nadice, 1 kupon od 486 je za pazuhe ili bradu, za bikini trebaš dva kupona, a za noge 4

21 sij 2011, 15:01

I dakle ja sam osuđena na vječnu dlakavost :roll Htjela sam maknuti bikini zonu i pazuhe. :/

21 sij 2011, 15:01

meni su preporučili taj JFK - jesi li probala?
meni treba za bradu-podbradak

21 sij 2011, 15:04

Palunkice ja idem u Murad. Ništa te ne košta pitati, a mogu i ja na slijedećem tretmanu.

21 sij 2011, 15:04

Rimaithor je napisao/la:Nadice, 1 kupon od 486 je za pazuhe ili bradu, za bikini trebaš dva kupona, a za noge 4

dva kupona po petsto kuna

i jos ovo nis ne valja, velite

pretpostavima da je dobro ono sto tanja ide 5 tretmana 900kn, ak se dobro sjecam
znaci opet mi treba 2x

skupo :(

21 sij 2011, 15:06

JFK je pionir u depilaciji svake vrste. No, ja sam nedavno ostala dosta neugodno iznenađena cijenama njihove depilacije - duplo su skuplji nego ostali, ne znam da li to vrijedi za laser.

Ali svakako su jako dobri.

Edit - folne, aj priupitaj, ali Murad je isto strašno skup

21 sij 2011, 15:09

Pitajte u DZ Črnomerec na dermatologiji, oni imaju povoljne cijene (jedino se malo čeka na tretmane zbog gužve)

21 sij 2011, 15:19

hmm, mene privlači i ova masaža
http://www.kupime.hr/ponuda/68-kn-umjesto-180-kn-za-masazu-po-izboru-u-salonu-aqua/353?utm_source=KupiMe+Hrvatska&utm_campaign=41d5618253-DailyOffer&utm_medium=email

17 svi 2011, 14:53

Jel ima vec iskustava za podijeliti? Jako se dvoumim pa me zanima sto kazu one koje su bile na tom IPL trajnom odstranjivanju dlacica.

17 svi 2011, 15:12

Nakon 5 tretmana bikini cone raste mi mozda jos 5% najtanjih i najsvijetlijih dlacica.
Medjutim, kako dolazi ljeto, mislim da 7 dana nakon tretaman je smijes to podrucje izlagati suncu.
Odgovori