Sprema se MM tj tjeram ga da se pokrene po tom pitanju jer je bio kandidat za operaciju već prije 15 i više godina.
Noge mu izgledaju grozno ,pune su čvorova i zadebljanja od stopala do prepona ,sad na tim čvorovima ima dermatitis ,na djelovima nogu ne rastu mu dlake.
Smetnji nekih većih za sad nema,nema nikakav faktor rizika ne pije,ne puši ima normalnu TT, imao je tromboflebitis prije koju godinu no puno se kreće, priroda posla mu je takva tak da niti puno ne sjedi niti ne stoji što mu ide na ruku.
Kompresivne čarape više ne nosi
Naručila sam ga na dopler vena sad za koji tjedan i onda ide specijalistu ,e sad zanima me dal je netko bio na operaciji u skorije vrijeme ,kak to izgleda ,šta je najbolje ,mislim koja metoda ,kakav je oporavak kojom metodom ,kakve se operacije rade u državnim bolnicama sad?
Prije 15 g su mu savjetovali klasičnu za koju se nije odlučio, dal je bolje ići privatno ili se sve može obaviti i u državnoj bolnici?
Tu mislim na neku od suvremenijih metoda uz minimalan oporavak i boravak u bolnici.
Curke pomagajte nisam s tim na Ti ,a on je po tom pitanju ko da imam malo dijete koje spremam na operaciju.
Znam da i na pregledu neće pitati ništa, a ne mogu ko s djetetom ja ići s njim .