Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

preporuka za neurokirurga

23 ožu 2011, 14:39

Evo darge moje otvaram jednu temu . s obzirom da od svoje treće godine iam ugrađen pudenz šhant i redovito se od taka kontroliram kod neurologa i neuro kirurga , trebam jedan savijet toćnije preporuku neurokirurga . Nime zadnja kontroga kod neurokirurga je bila prije trudnoće i sve je bilo ok , no sad mi se neke stavri pogoršavaju .S neurološke starne sve je rečativno ok nema nikavih žarišta , no neurologica na duhu koja me vodi traži mišljenje neurokirurga u svezi pudenz šanta .
Zaniam me ima li netko iskustva sa neurokirurzima u vinogradskoj posebno sa onima koji se bave upravo tim shanatovima .

Re: preporuka za neurokirurga

23 ožu 2011, 14:46

:mah

23 ožu 2011, 14:54

Ne znam za neurohirurge u Vinogradskoj, ali jedan od najboljih svjetskih neurohirurga je Dr Dolenc, u Ljubljani. Moju drugaricu je operisao i ona ima samo najbolje rijeci za njega.
:hug

23 ožu 2011, 21:18

hvala svima za odgovore no ako se još netko sjeti samo neka piše . Ako ništa ne uspijem morat ću povući neke veze koje inaće ne bih koristila . ZA SLOVENIJU TRENUTNO NEMA NOVACA
Odgovori