“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
20 tra 2011, 16:02
Koristi li tko to čudo? Meni jučer zubarka preporučila.
20 tra 2011, 16:13
water pik? imamo ga mi, super stvar.
20 tra 2011, 16:18
da, dala mi je njihov letak, ali je rekla da ima i drugih proizvođača. nije to baš jeftin sport.
koristiš ga prilikom svakog pranja?
20 tra 2011, 16:21
ma neee, 'ko bi to. jednom dnevno je ok.
ja to ne bi nikad kupila da mm nije inzistirao jer on mrzi zubni konac, dok je on meni najbolji za čišćenje. ali kad ga je već kupio, super.
mi smo ga naručili preko ebaya, čini mi se.
20 tra 2011, 16:24
meni bi trebao zbog tih nekih džepova koji su mi napravili umnjaci, a u koje upadne hrana i ne možeš je izvadit četkicom pa nastane upala.
načula da ih drži i dm pa ću se zaletit pogledat. ak ima, da iskoristim popust (25% na određeni artikl pa još 15% na cjelokupnu kupovinu)
20 tra 2011, 16:27
da, isti taj problem ima mm i njemu je stvarno pomoglo jer tu zubni konac ne pomaže baš.
20 tra 2011, 16:28
drago mi je to čuti jer sam si, kad sam vidjela cijene, mislila - opet neka skupa glupost. hvala ti
20 tra 2011, 16:31
Za ciscenje dzepova pomaze samo zubni tus. Nisam znala da se moze kupiti (moram to sebi nabaviti).
Masha, jel' boli kad si sam radis? Jer, mene kod zubara svaki put stravicno boli i ima krvi na sve strane

.
20 tra 2011, 16:56
Mojoj prijateljici je bas zubna higijenicarka savjetovala da uzme i ona se sad kune u to,kaze da nije znala da ima toliko hrane ispod desni

I ja si planiram uzeti jer starija cerka ima protezu za ravnanje zuba(neznam tocno kako se to kod vas zove)i muci se jako jer svaki put kad nesto stavi da pojede mora ici da cisti sa onim koncicem za braces
20 tra 2011, 17:07
Kaya071 je napisao/la:Masha, jel' boli kad si sam radis? Jer, mene kod zubara svaki put stravicno boli i ima krvi na sve strane

.
imas skalu od 1-10 pa sama reguliraš jačinu, dok se ne privikneš. mene nije ništa bolilo pa sam vrlo brzo došla do 10. iako, mislim da puno ovisi o stanju zubnog mesa. naravno, ako je upaljeno, da boli.
srećo, pogledaj zbilja malo po netu. mislim da je mm rekao da je dosta jeftinije nego kod nas.
20 tra 2011, 17:11
Kako se to zove na engleskom? Probala sam da tražim tooth/teeth shower, ali nije to to.
I meni je problem to meso oko umnjaka. Svako malo natekne i boli.
21 tra 2011, 10:20
water flosser
21 tra 2011, 20:40
A-haaaa. Danke
26 tra 2011, 11:25
i ja imam problema s dzepovima

sreco - jel ima u dm-u? nisam jos nikad vidjela pa me zacudilo kad si napisala.
26 tra 2011, 12:47
idem danas u onaj veliki dm shopping na popust pa javim.
kazu da stoje kod el. cetkica.
03 svi 2011, 10:55
ali stvarno ne vjerujem da si sad digla topic
nisam pisala jer u proslotjednom dm-u nije bilo, ali mi rekli da pitam u nekim vecim. i evo upravo se vratila iz onog u Petrinjskoj i hocu napisati odgovor kad vidim da pitas
ukratko, nemaju ga vise nigdje - imali su svojedobno, ali vise ne drze. steta, sad moram trazit po netu jer su u ducanima stvarno skupi.
03 svi 2011, 10:59
telepatija
steta za dm