“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
22 stu 2011, 12:06
da li je itko probao ovo?
http://www.slim-all.com Na svakom uglu ga reklamiraju.
Meni na oko djeluje kao jedan u nizu onih 'fantastičnih' ponuda iz Nove Gradiške što su nekoć išle u Večernjaku.
Al eto, ipak me očaj pomalo tjera da provjerim
22 stu 2011, 14:02
Ma kakva prevara! Uz dijetu od 1000 kalorijica dnevno daje čudesne rezultate!
22 stu 2011, 15:26
ha ha... tak sam si i ja nekak izračunala...

A bilo bi lijepo da se može kupiti kakva takva drogica i fino mršaviš... ah.. al niš od toga Očaj...
22 stu 2011, 18:31
Ja sam skepticna sto se tice cajeva i tableta ali ako zelis da pijes zasto ne probas sa zelenim cajem,zdrav je i jos k tome mrsavi se od njega uz manje konzumiranje kalorija naravno
Mozes probati i sa limunom u casu mlake vode
23 stu 2011, 09:39
Ja garantiram za žuti čaj
23 stu 2011, 09:42
Tinica je napisao/la:Ja garantiram za žuti čaj

Ja garantiram za kombinaciju zeleni čaj + kokice
23 stu 2011, 10:21
evo i ja garantujem za kombinaciju voda + ništa
23 stu 2011, 10:23
Tinice, a što je s intolerancijom?
23 stu 2011, 15:55
Cure a koliko vi tog zelenog ili žutog čaja popijete dnevno?
23 stu 2011, 16:48
Ja sam kupila zeleni caj u kombinaciji sa bijelim i odlicanog ukusa je.PIjem ga nevecer a po danu vodu sa limunom.Zuti caj jos nisam probala ali potrazit cu ga svakako.
24 stu 2011, 10:22
Bubica11, taj limun sa mlakom vodom... jel to smanjuje apetit, ubrzava metabolizam ili što ?
24 stu 2011, 12:37
Evo ja ću vam napisati kako sam ja smršavila 12 kila jedne davne godine.
Jela sam dvaput na dan, oko 11 i oko 17 h.
većinom je to bila riža ili neka žitarica s povrćem, većinom bez kruha.
Pila sam čajeve, ne sokove i ne alkohol.
Vježbala 4-5 puta na tjedan po sat vremena (imala sma vremena).
Od "pomoći" vjerujem jedino u zeleni čaj, u jabučni ocat i kod vježbanja L-carnitine, ali to stogo ide uz trening.
i prvo se ništa nije događalo jedno duže vrijeme.
a onda su kile počele jako brzo padati, i jednostavno kad sam došla do kilaže koju želim malo sam pojačala hranu.
24 stu 2011, 12:54
Mrcinela, smršala jesi, ali se nisi nikako zdravo hranila.
24 stu 2011, 14:31
Svaka čast na disciplini i režimu. Meni je najgori dio upravo to. Znam kako treba, što i kada ali provedba u djelo me malo zeka

.
24 stu 2011, 14:56
pulse je napisao/la:Mrcinela, smršala jesi, ali se nisi nikako zdravo hranila.
istina, al ni inače se ne hranim zdravo.
a nisam ni bila gladna - jela sam normalne količine.
02 pro 2011, 14:48
dakle jel istina da žuti čaj utječe na petit.
odnosno da ga smanjuje
01 svi 2016, 18:06
Ne znam, da li je to isto kao SlimAll čaj na adresi
http://www.SlimAll.eu ali ćini mi se, da je? Kao što su bubica11 i Tinica napisale ti čajevi stvarno pomažu kod smanjivanja apetita. Ja sam naručila Slimall, pijem ga triput dnevno prije svakog obroka i iskreno više ne osjećam takve gladi kao prije i pojedem puno manje. Inače u mojoj familiji se uvijek puno jelo, stol je uvijek prepun i to mi je bio problem, jer sam uvijek jela i juhu, predjalo pa glavno jelo i nakon toga obavezno desert. Ako popijem Slimall pola sata prije obroka često sam sita več nakon predjela... Pokušala sam i žuti i zeleni čaj i OK su, ali ovaj Slimall (mislim da je to mješavina zelenog i crnog čaja) mi zaista najbolje djeluje pa mogu garantirati, da nije samo marketinški trik