Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Bol u stomaku

11 pro 2011, 16:02

Zapravo, to su grčevi. Za vrime menzesa, shvaćam. Dogode se i grčevi kod upale mjehura. Međutim, primjećujem zadnjih miseci da me boli i ničim izazvano. :ajme U dijelu od sredine do donjeg dijela stomaka. Prije 10-ak dana je bilo tako bolno da sam morala leć, al me onda zabolilo još više. Bolilo me i kad sjedim, pa sam na kraju napola zalegla, i tek tada se primirilo.

Mislim, stomak mi je i inače bolna točka, gotovo uvik sam napuhana, imam gastritis (iako se primirio u zadnje vrime), ali ovo me baš brine. :/

Re: Bol u stomaku

11 pro 2011, 17:41

crijeva? probat smirit živce. što je najgore, kad taj grč prođe, cijela utroba i dalje boli, kao da ti je grčenje prouzročilo upalu mišića. suosjećam, fuj,
možda bi mogli pomoć probiotici...

11 pro 2011, 18:02

Mene boli oko pupka i trbušni mišić mi se zgrči .Trbuh mi u tom trenutku izgleda kao kad se beba rasteže.Danas me počelo tjerati i na povraćanje.Po simptomima mi izgleda kao slijepo crijevo ali prije par mjeseci sam prošla sve to sa sinom ali nema takve boli kako je on imao.

11 pro 2011, 20:16

Jednom sam davno imala slične simptome, otišla na hitnu i bila je upala mokraćnih puteva. Bolilo je ko sam vrag. :/

Ali Kima, definitivno si u pravu, od nerviranja se stomak grči još i više.

12 pro 2011, 17:23

stomak je gore vise dobar dlan iznad pupka.
Ovo oko pupka je kolon iliti crijeva. Mene je tako (da sam na hitnoj skoro zavrsila) bolilo pa sam obavila sve pretrage da bi na kraju dobila dijagnozu iritabilnog kolona.
Kad me uhvati ne pomaze nista osim vrlo razumnog biranja namirnica; izbjegavanje mlijeka,. kave, alkohola, lagano voce po mogucnosti kuhano i lagana kuhana hrana.

12 pro 2011, 18:54

Čula sam i za tu moguću dijagnozu. :ajme

Pričekat ću da mi prođe ovo MS stanje, pa ću vidit oće li bolit i dalje.

12 pro 2011, 20:59

i ni slučajno nemoj slatko

12 pro 2011, 21:45

Nemoj slatko, nemoj alkohol... :gaah Šta mi ostaje? :ne

12 pro 2011, 22:34

A moji kolači su pokušaj slatkog,to bi možda mogla :mrgreen

13 pro 2011, 08:46

Moram se dovest u red prije praznika. :lol

Jučer sam bila na čaju i juhi (uglavnom).
Odgovori