Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Metasys - prirodni preparat za mršavljenje

11 svi 2012, 13:33

Baš čitam o ovome http://www.metasys.hr/metasys-brza-dijeta-mrsavljenje. Jako me zainteresiralo. Na bazi zelenog čaja, navodon klinički dokazano, potpuno prirodno pomaže ubrzanju metabolizma....
Nedougo došlo u Hrvatsku.
Jel netko probao?

Ja stalno tražim neke prečace :D

Re: Metasys - prirodni preparat za mršavljenje

14 svi 2012, 11:06

Mici, 8 kg u 3 mjeseca??!! :shock Pa to skineš spavajući! :mrgreen

14 svi 2012, 11:11

melita je napisao/la:Mici, 8 kg u 3 mjeseca??!! :shock Pa to skineš spavajući! :mrgreen

ili dobiješ :ajme
časna riječ, svako jutro se budim teža :ajme

a glede ovog preparata, nemam pojma ali ako ti upali, javi ;)

14 svi 2012, 11:46

melita je napisao/la:Mici, 8 kg u 3 mjeseca??!! :shock Pa to skineš spavajući! :mrgreen

ja dosta spavam, ali nisam skinula ni gram. :roll

14 svi 2012, 11:55

časna riječ, svako jutro se budim teža

Ajme, Mon, baš si me nasmijala. :lol

Ajd, nek tko javi neki preparat da valja. :mrgreen

14 svi 2012, 12:31

Na prvu zvuči mrak, no kad kreneš čitati postaje jasno da uz taj preparat treba vježbati i kontrolirati unos hrane. Uzimajući u obzir cijenu koja je poprilična, ja bih prvo probala piti zeleni čaj u ogromnim količinama, vježbati i paziti što jedem pa ako to pokaže rezultate tek tada se odlučiti na Matasys :mrgreen

14 svi 2012, 13:28

uz taj preparat treba vježbati i kontrolirati unos hrane

Stvarno, morat ću i ja počet flaširati neki preparat koji garantira mršavljenje uz tjelovježbu i smanjeni unos hrane. Moj će još kao bonus rješavati problem s hemoroidima. Naravno, u 90% slučajeva! :lol
Odgovori