“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
02 lis 2012, 08:19
Listali su mi se nokti pa sam kupila

koristila sam ga prema uputama i nakon druge ture od 3 dana nanošenja, počeli su me boljeti nokti, pod noktima su mi se pojavile crne crtice (podljev krvi) i to na svim noktima
nokti me bole da s njima ne mogu apsolutno ništa al se više ne listaju
jel zna netko što da sad radim, osim što sam lak skinula, ne usuđujem se čak ni ruke kremom namazati
02 lis 2012, 08:42
Ja bi otišla doktoru.
02 lis 2012, 08:46
I ja isto.
najbolje dermatologu.
Užas.
03 lis 2012, 17:15
I kako su nokti?
03 lis 2012, 18:28
ajme, ja sam mazala s tim lakom i odustala jer nisam vidjela poboljšanja, pa kupila isto od Evelina 8u1 lak i nakon 2 tjedna nokti u super stanju!
u svakom slučaju odi dermatologu!
03 lis 2012, 19:15
Cathy bole a nisam stigla do doktorice
čak bole i ovak da se ne sjetim na njih a kamoli kad ih dodirnem ili zakačim u nešto
probala sam jednu majcu oprati na ruke
03 lis 2012, 20:12
Ciara je napisao/la:Cathy bole a nisam stigla do doktorice
čak bole i ovak da se ne sjetim na njih a kamoli kad ih dodirnem ili zakačim u nešto
probala sam jednu majcu oprati na ruke

Ja bi do doktora, nije se zezati sa time.
03 lis 2012, 20:54
Kao da ti je lak izgrizao/istanjio površinu nokta. Baš čudno
Bol bi u tom slucaju mogla potrajati (dok ne izraste novi nokat)
Podljevi me zabrinjavaju. Da ti nisi polirala nokte onom rašpicom 3u1?
04 lis 2012, 08:04
nisam ih rašpala, ne radim to nikad , doduše imala sam gelirane prošle godine i od onda su mi nokti u dosta lošem stanju
inače kozmetičarka mi rekla jučer navečer da mi je to od nedostatka folne kiseline, vitamina c i proteina
04 lis 2012, 08:51
Ciara je napisao/la:probala sam jednu majcu oprati na ruke

ovo mi je užasno poznato
Samo što je kod mene to bilo onda kad su mi nokti bili izlistani x puta,
samim time i tanki pa je boljelo kako god okreneš ili ne dajB dotakneš.
Baš odvratan osjećaj.
Ja nisam mazala s tim ali sam konačno uspjela popraviti
opće stanje noktića i sad su dobri, skroz sam zadovoljna (puj, puj)
Ali obavezno odi doktorici, obavez!
btw - imala sam i ja nekoliko godina gelirane nokte i dugo je trajalo dok nisu izrasli i oporavili se.
04 lis 2012, 09:00
ovakve stvari se prvo isprobavaju na jednom noktu prvih 72 sata a ne mazati odmah na sve nokte zene moje zbog reakcija...ovo je jako sredstvo i po meni bacanje novca na to a vecini ne odgovara...obavezno se javi doktoru jer jednoj curi sto dolazi kod mene na nokte su gljivice se izbacile da je to bilo ocajno za vidjet....
04 lis 2012, 09:19
nakon druge ture od 3 dana nanošenja
možda je u ovome problem
04 lis 2012, 10:12
treba se nanositi 3 dana za redom koliko sam ja upucena znaci ne bi trebalo biti zbog toga moguce je da neki sastojak ne odgovara noktu i zbog tog se ovo desava najbolje je otici dr
04 lis 2012, 22:07
meni se laički ne čini da je zgulila površinu nokta nego da je taj lak tako imobilizirao stvar da je onemogućio rast nokta (jel to moguće?) i da su se zato stvorili podljevi
ma proći će
a idući put uloži lovu u trind, vratit će ti se svaka kuna.
04 lis 2012, 22:08
za utjehu, meni su jedne prekrasne cipele napravile podljev na oba palca. katastrofa je izgledalo. sve je bilo crno, pol prsta
10 lis 2012, 20:42
prestalo je boljeti
mislim da možda ima veze sa stresom, radim cijele dane, vikend, praznik,
u ponedjeljak sam povraćala cijelu noć. možda mi je samo imunitet u komi
naravno do doktorice nisam stigla ići
13 lis 2012, 13:12
Glavno da je prošlo, ali bilo bi dobro znati i uzrok. Ne ponovilo se