snow, ja sam anesteziju primila samo kad sam vadila zivac, inace mi nije trebala jer bi uvijek prije popila nesto protiv bolova i normabel od 2mg, pa sam sve odradjivala bez problema, sad me sve strah da mi popravlja bez ikakvih medikamenata, neznam kolki stres bi si mogla napravit, sto unaprijed sto stvarno od boli.....
lorena- bas se na njemu napravila rupa...sad mi ocito u trudnoci svi procesi idu ubrzano pa i kvarenje, tako da se u mjesec dana stvorila bas rupa .... a imas pravo za upaljeno meso, svako malo me boli i skroz oko zuba i oko gornjih i donjih kutnjaka s jedne strane
srecom imam onaj tus za zube pa svaki dan s njim cistim, primjetila sam da bas pocne bolit ako jedan dan preskocim pranje, znaci da najvise boli kad se ostatci hrane zadrze
vec dugo nisam primjetila da mi ista krvari, perem s onom specijanom cetkicom sto je meksa i od nekih za djecu, ali mi je i unatoc tome znalo krvariti...kazem...sad vec dugo nije
ja se nis ne kuzim, al mm stalno nesto cita o zubima pa kad mi je pogedao, kaze da ce mi sto posto morat kirurg vadit jer da mi raste prema unutra pa me tjesi da bi mogla zbog toga bit manja komplikacija