Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Tražim preporuku za ginekologa u Varaždinu

19 lip 2013, 14:36

Pozdrav svima,
evo ovdje sam prvi put pa se odmah ispricavam ako nesto "fulam".
Imam samo kratko pitanje.Zbog preseljenja u novi grad sam u potrazi za dobrim ginekologom, u Varaždinu točnije.Da li možda ima netko preporuku?i ako znate koji prima pacijente.jer je prilačna gužva kod svih.
na prvi pregled za trudnoću mislim ići kod privatnika, pa me zanima kakva je procedura za otvaranje bolovanja ako će mi trebati?moram naći i ginekologa koji ima ugovor sa HZZo-om da mi otvori bolovanje, ili mi može doktorica opće prakse na temelju nalaza od privatnika sve riješiti?mislim dati doznake.
Hvala puno na odgovoru.

Re: Tražim preporuku za ginekologa u Varaždinu

19 lip 2013, 16:08

Prebacila sam temu sa prava i poreza na fit i zdrava jer ćeš ovdje brže dobiti preporuku za ginekologa. :mah

wiwa1907 je napisao/la:zanima kakva je procedura za otvaranje bolovanja ako će mi trebati?

Odabrani ginekolog (može i privatnik) piše preporuku za bolovanje zbog komplikacija u trudnoći, na temelju koje izabrani liječnik opće medicine otvara bolovanje.

28 lip 2013, 16:22

ok.super hvala.mislila sam da više privatnik ništa ne može,samo hzzo ginekolog. :mah

01 srp 2013, 11:34

Raspitaj se kod dr opće prakse. U zg više ništa ne radi dr opće prakse, nego izabrani ginekolog direktno daje doznake (bar kod svih gdje sam ja upoznata sad zadnje vrijeme). U zg se i ne mora više na komisije nego dr rješava komisije, a ti samo kupiš doznake, dok se u nekim gradovima na moru i dalje ide na komisije.

Dakle u zg ako ti privatnik vodi trudnoću, s njegovim preporukama ideš izabranom ginekologu i on ti otvara bolovanje.
Odgovori