Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

operacija kavernoma na mozgu

07 ruj 2013, 16:09

mojoj prijateljici (32 godine) prije mjesec dana je otkrivena kavernozna malformacija na mozgu koja joj prouzrokuje parcijalne apileptične napadaje.
Preporuka liječnika je operacija. Od samog "popisa" mogućih komplikacija nakon operacije pala je u depresiju i osjeća užasan strah.
Da li netko pozna nekoga tko je imao takvu operaciju ? dodatni problem je što se kavernom nalazi u temporalnom režnju.
Da li netko pozna nekoga tko je imao operaciju kavernoma u temporalnom režnju da mi napiše kakve su posljedice operacije bile, koliko dugo je trajao oporavak i da li ima trajnih posljedica ?
unaprijed hvala na svim informacijama

Re: operacija kavernoma na mozgu

04 stu 2013, 23:55

neka se ne boji moj suprug je uspiješno operirana na u kbc rebro neurokirurgija,kavernozni hemangiom desno temporalno,tumor je bio jako duboko,al uz mirnu ruku predivnog dr.mraka uspješno u potpunosti odstranjen,sada se oporavlja i jako je dobro nema nikakvih deficita,sve je super :)

Re: operacija kavernoma na mozgu

05 stu 2013, 10:35

puno, puno hvala na odgovoru
Odgovori