Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Dlakavost nakon gipsa

08 ruj 2013, 13:44

Kcer je 6 tjedana imala gips na nozi, i sada su joj dlake na toj nozi jake, crne i guste. Na drugoj nozi su svjetle i tanke. Ima netko iskustva? Hoce li se same vratiti na staro ili da ih izbjelimo?

Re: Dlakavost nakon gipsa

08 ruj 2013, 14:12

vratit će se na staro. najnormalnija pojava. čak se dešava da se nakostriješe i takve su neko vrijeme. :roll

08 ruj 2013, 14:14

Hvala :).

08 ruj 2013, 16:32

Vratit ce se. Ja imala na ruci :roll doslovce mi je pozlilo kad su mi skinuli, ne bas zbog dlaka, vise zbog oziljka, ali te dlake su bile grozne, i ljustila mi se koza, bljak :dunno

09 ruj 2013, 09:43

vratit će se na staro stanje, provjereno :)

09 ruj 2013, 10:52

:mrgreen http://www.youtube.com/watch?v=udqGVTjHDKc

09 ruj 2013, 12:01

:hahaha rima ma kako ih samo pronalazis :hahaha

09 ruj 2013, 12:32

Ne vidim youtube, to ću od doma, samo da izrazim čuđenje, pojma nisam imala za tu pojačanu dlakavost nakon gipsa. :shock

09 ruj 2013, 12:35

barbi, ma niš važno :lol stavila sam glupu reklamu za veet depilaciju kad i nakon 4 tjedna gipsa imaš glatke noge pred zgodnim ortopedom :lol

09 ruj 2013, 12:51

evo još jedne koja nije imala pojma da noga dlakavi pod gipsom, pa kad je H. nakon dva mjeseca ispod gipsa provirila noga ko u babmija, umalo nisam u nesvijest pala :lol :ajme

uglavnom kroz mjesec dana nema više ni traga bambiju :dada

09 ruj 2013, 14:01

Nisam ni ja pojma imala, bas smo se iznenadili. Ajde super da ce se vratiti na staro. Cura se nada da ce to biti prije nego dobije dozvolu za tjelesni :mrgreen .
Odgovori