“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
08 stu 2013, 22:31
Već nekoliko godina imam natečenu Bartolinijevu žlijezdu koja je uspjela narasti do veličine manjeg jajeta, ali se nikad nije upalila i nije me boljela. Ipak, smeta mi kod sjedenja, vožnje bicikla i općenito ružno izgleda, a i ne želim imati takvu kvrgu u sebi pa idući tjedan idem na operaciju gdje će mi je skroz skinuti. Ima li netko iskustava s tom operacijom? Koliko dugo se ostaje u bolnici? Ide se isti dan doma, ili se ostaje tamo? Bilo kakve informacije su dobro došle. Hvala.
19 stu 2013, 19:11
E pa kad baš nitko nije vadio, da vam ja kažem...
Uspavali me, bilo je relativno brzo gotovo. Morala sam ostati u bolnici do sljedećeg jutra i dobro da jesam jer sam barem malo ležala u miru. Oporavak ide OK, dr je zadovoljan ranom. Manje je strašno nego što sam čitala na internetu. Nadam se da se naće ništa zakomplicirati.
20 stu 2013, 00:35
hvala za info, ja sam s tim imala problem, ali nismo stigli do uklanjanja žlijezde, nadam se da mi se niti neće vratiti problem,
ali dobro je znati da nije ništa strašno ni kod te opcije.
20 stu 2013, 06:22
virtuall

zelim ti brz oporavak