Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

uputnice- koliko vrijede

27 vel 2014, 19:47

Imam uputnicu od prošle godine za pretragu iz krvi. Nema na njoj datuma. Molim info jel mi vrijedi ili moram po novu

Re: uputnice- koliko vrijede

27 vel 2014, 20:03

Uputnice vrijede mjesec dana, ali ako nema datuma, ne znam

27 vel 2014, 21:33

mislim da ti na njoj baš mora pisati NOVA. najbolje nazovi ordinaciju koja ti je izdala uputnicu i pitaj.

27 vel 2014, 21:37

mrs. eastwood je napisao/la:mislim da ti na njoj baš mora pisati NOVA. najbolje nazovi ordinaciju koja ti je izdala uputnicu i pitaj.

:dada
mjenjane su lani u toku godine tako da ovisi kad je izdana,
i da na novima je pisalo velikim prijateljskim slovima NOVA. :lol

28 vel 2014, 10:22

Čisto kao info, rečeno mi prošli tjedan da te NOVE uputnice vrijede godinu dana od datuma izdavanja s tim da se u roku od mjesec dana moraš naručit na pregled.

28 vel 2014, 10:44

- srećo - super info, baš ti hvala, baš imam jednu s datumom, pa sam misla da ću opet morat hodočastit kod svoje doc da mi izmijeni datum

28 vel 2014, 10:51

Viki, al daj ti za svaki slučaj zvrcni svog dr da ne bi bilo...

28 vel 2014, 13:26

- o.k., budem

24 ožu 2014, 17:04

da se nadovežem sa pitanjem. Prije tjedan dana ginekolog mi je dao uputnicu na pretrage krvi u šećer u labos u DZ. Ali nisam ih dobila u ruke nego su slali elektronski u labos. Još nisam bila jer sam bolesna. To isto onda vrijedi malo duže. Nemogu nikog dobit na telefon.
Odgovori