Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Pretrage u drugom gradu/drugim bolnicama

09 tra 2014, 15:51

Dva kratka pitanja:
Zanima me može li se otići dermatologu (ne znam jel' to dermatolog il kirurg) u drugi grad na zahvat na koži, ako je puno manja gužva...ili se MORA ići u Zagreb?
Drugo, može li se vaditi hormone u psihijatrijskoj bolnici Jankomir, ako nisi njihov pacijent?

Re: Pretrage u drugom gradu/drugim bolnicama

09 tra 2014, 15:55

Nacelno moze, dr obiteljske znaju uputiti na mr u Gospic.

09 tra 2014, 16:01

Krumpirić je napisao/la:Drugo, može li se vaditi hormone u psihijatrijskoj bolnici Jankomir, ako nisi njihov pacijent?

Ja sam bila njihov pacijent :znoj ali sam hormone vadila u vinogradskoj.

09 tra 2014, 16:06

U nacelu treba vidjeti jel pb jankomir nudi upis za vanjske pacijente za te pretrage preko elektron. narucivanja ili ne. Ako nudi onda nemas beda.

09 tra 2014, 16:17

Krumpirić je napisao/la:Drugo, može li se vaditi hormone u psihijatrijskoj bolnici Jankomir, ako nisi njihov pacijent?

moja mama nije bila njihov pacijent ali je išla tamo nešto obaviti na uputnicu jer se najmanje čekalo. Mogu ju pitati što je radila.

09 tra 2014, 16:25

krumpi, mi smo s. vodili u bolnicu zubaru u pulu. u zg se čekalo godinu dana u puli 3 mjeseca. rezervirala sam termin, a pedijatrica napisala uputnice za pulsku bolnicu.

12 tra 2014, 09:10

Pretrage mozes gdje hoces. Neznam jel jankomir isto sto i vrapce ako je onda mozes i to, frendica je muza nedvno narucila. Mozes kud hoces se naruciti za sve. Sama il preko dr.
Odgovori