“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
18 svi 2014, 13:50
MM se muci sa analnom fisurom i strasno mi je gledati u kojoj je boli. Ima netko sa iskustvom, prijedlogom, savjetom...?
On je sada na posebnoj djeti i pokusava time poboljsati stanje, a kao krajnja solucija mu je ponudjena operacija koja nosi veliki rizik.
18 svi 2014, 16:27
a što mu je savjetovao proktolog?
19 svi 2014, 15:03
Proktolog mu je utvrdio unutarnje hemoroide i odmah ga uputio kirurgu koji je specijaliziran za to. Medjutim kako kod nas zdravstvo isto ne funkcionira sjajno, do trenutka kad je dosao do kirurga, ovaj ga nije niti mogao pregledati zbog analne fisure. Dao mu je da maze Diltiazem kremom, 2% hydrochloride i da uzima omeksivace stolice. Njemu je bilo sve gore, pa je otisao privatno kod nutricioniste koja mu je prepisala dijetu. Totalno je promijenio prehranu, ali stolica mu je i gora nego prije. Moguce i da psiha tu puno radi, jer zna koji bolovi dolaze nakon toga.
Ne znam vise, tesko mi ga je gledati u tolikoj boli.
Spremamo se doci u Hrvatsku, pa sam mislila mozda da ode kod nekog homeopate, privatnu polikliniku ili tako nesto. Bilo koji savjet bi mi puno znacio.