“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
18 kol 2014, 12:24
moj ginić je na go i zamjena mu je dr Lukenda na Malešnici
kako mi je sestra moga ginića rekla, ne mijenja samo hitne slučajeve nego i sve - jer navodno dobiva plaćeno i za pacijente od drugog dr kada ga mijenja
kod moga nema naručivanja, pa se zna čekati po 4 sata
pa sam mislila ako je kod ovoga brže, da obavim
treba mi info- da li je netko bio kod njega?
Da li se naručuje?....
ma sve sto vam padne na pamet
unaprijed hvala!
i još jedno pitanje- ima li mogućnosti da se natjera dr opće prakse i giniće da počnu naručivati pacijente a ne da se dođe i čeka satima?
18 kol 2014, 19:35
Bila dva put kod njega u trudnoći koja je na žalost završila missed ab-om, šutljiv je, mimo toga ok, ništa naročito.
Kaj je on sad na Malešnici? Odnosno gdje na Malešnici?
18 kol 2014, 19:35
Bila dva put kod njega u trudnoći koja je na žalost završila missed ab-om, šutljiv je, mimo toga ok, ništa naročito.
Kaj je on sad na Malešnici? Odnosno gdje na Malešnici?
18 kol 2014, 19:56
hvala Diami!
nemam pojma gdje na Malesnici
niti ne znam od kada je tamo
a ti si bila kod njega dok je bio privatno?
18 kol 2014, 21:34
On je u to vrijeme mijenjao moju soc. ginekologicu dok je bila na porodiljnom. Prije toga je mijenjao isto na Malešnici nekog, ali je onda tamo došla doktorica Komadina-Estatiev. E sad, kam je tko završio ne znam, nisam bila od poroda, tad je još ona bila, al eto godinu dana je prošlo od tada...
18 kol 2014, 21:40
Čitam sad da doktorica radi privatno, malo dalje na Malešnici od ordinacije gdje je radila za hzzo. DOduše ne znam jel radi i prek hzzo-a još. Da mogu birati išla bi radije njoj.
19 kol 2014, 08:27
TiFilMama je napisao/la: ima li mogućnosti da se natjera dr opće prakse i giniće da počnu naručivati pacijente a ne da se dođe i čeka satima?
moj soc. gin. uvijek naručuje pacijentice, malo se isto čeka, ovisno o danu(dakle, isto kao i zubar

)
kod dr. opće prakse nikad nisam čula da je praksa naručivati
19 kol 2014, 08:31
a ima I dr opce prakse gdje se narucuje
I to mi je super opcija
Ali eto kod mojoj dr je praksa dodji, sjedi I cekaj
19 kol 2014, 08:56
moja dr. obiteljske/opce prakse isto narucuje. isto se ceka. ordinacija pokraj ne narucuje - isto se ceka
19 ruj 2014, 11:32
Ja sam kod Lukende. Cisto je ok. Muci me jedino sto mi se nitko ne javlja na telefon. Ako tko ima informaciju kako radi, molim da podijeli. Tnx.
19 ruj 2014, 11:33
Diami je napisao/la:Čitam sad da doktorica radi privatno, malo dalje na Malešnici od ordinacije gdje je radila za hzzo. DOduše ne znam jel radi i prek hzzo-a još. Da mogu birati išla bi radije njoj.

Ne radi, radi privatno (kod nje sam isla kad je Lukenda otisao). Da, steta za nju, iako ni on nije los.