Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Sladak okus u ustima

09 stu 2014, 13:00

Vec vise od dva tjedna imam konstantan sladak okus u ustima. U pocetku je to bilo zabavno, sad vise nije. Citam po netu, moze to biti simptom za svasta, od dijabetesa do epilepsije. :/ Sistematski sam imala prije koji misec, sve bilo ok. Secer doma kontroliram, ok je.

Ima li ko kakvih iskustava?

Re: Sladak okus u ustima

09 stu 2014, 13:24

nemam iskustva.
ali probaj bilježiti što i koliko jedeš, neku novu namirnicu možda, koliko piješ tekućine (vode naročito), lijekovi, vitamini ili dodaci prehrani koje uzimaš i tako.
epilepsija se može manifestirati kroz svakakve promjene u čulima, no malo je vjerojatno da bi imala samo ovakav jedan simptom.

09 stu 2014, 17:46

Meni je znalo biti u fazi kada sam se nalijevala sa Coca-colom zero.

09 stu 2014, 18:20

Colu ne pijem, a niti, osim okusa, osjecam ikakve promjene u zadnje vrime. Sutra zovem doktoricu, pa cemo vidit.

10 stu 2014, 10:31

nekome si neopravdano dijelila komplimente šakom i kapom pa se psikički ne možeš riješiti tog "slatkog" okusa :nata

10 stu 2014, 10:51

To sam sigurno ja. :lol

15 stu 2014, 15:36

Radila ŠuK. Naravno, onaj dan kad sam uzela uputnicu, smanjio se taj okus u ustima, a dok su došli nalazi, nestalo skroz. :lol Jutarnji 5,7, pod opterećenjem 6,2. Dakle, to nije to.

15 stu 2014, 21:44

Jesi steviju koristila? Meni je stevija to napravila, 10 dana nisam mogla izbiti slatkoću tamo iz ruba čeljusti, stalno mi je dolazila. Zato više ne mogu steviju.

15 stu 2014, 23:35

Uzimam steviju, al ne svaki dan. I mrzim je. ;)
Odgovori