Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Fitness brbljaonica

11 svi 2015, 22:53

Ovdje je prijavak muskulfibera nakon odradjene vjezbe tjedna :lol

Re: Vjezba tjedna

12 svi 2015, 10:41

:joy bravo,gdje nalazite vjezbe,za one revnosne,ali i kampanjce :lol

12 svi 2015, 10:42

našla na videu :hahaha

12 svi 2015, 10:48

Ja sam nocas sanjala da radim ovu vjezbu :lol
Sta ti je savjest :ajme

Re: Fitness brbljaonica

12 svi 2015, 10:49

prijavljujem deset squat jumpova jutros, nisam stigla vise, a muskulfiber prijavljujem od jucerasnjih 100 iskoraka :ajme

12 svi 2015, 11:05

Ivana, svijetli primjeru nas :lol
Onda iskorake ubacujemo iduci tjedan :up

13 svi 2015, 09:33

danas nisam svijetli primjer :ajme booole me natkoljeniceee

a ti iskoraci nisu u mojoj reziji, to je u skolici trcanja. nazalost, ne dovoljno cesto pa me svaki put sve boli. trebala bih u svojoj reziji to uvesti baaarem dvaput tjedno, sigurno onda ne bi boljelo, a i bilo bi efekta, od ovog sporadicnog, bojim se, nista

13 svi 2015, 09:49

evo već dva jutra te se sjetim Tanja, tebe i tvoju vježbicu :mrgreen
nisam još uhvatila naviku, ali mi se čini ovaj tvoj "projekt" tj. kolektivno vježbanje preko foruma jako motivirajući, moram se prisiliti da se uključim
a koliko ti toga ujutro napraviš? ( da znam, koliko bi ja kao početnik :ajme )

13 svi 2015, 10:08

Ja sam sinoc nakon trcanja odradila 5komada i pala :ajme. Jutros nisam stigla jer sam vec u 5.30 bila na aerodromu, ali cu definitivno veceras.
Ja inace ne vjezbam ujutro, ma ni popodne, lijena sam, ali ovako "javno" me sram preskociti. Dinamika grupe, tome se nadam.
Vele da se navika stvori nakon tri tjedna, ja dosad jisam stigla do toga - mozda cu sad :mrgreen

17 svi 2015, 12:06

cure, stavila sam novu vjezbu (tako da ponedeljak mozete docekati spremne :nata )
ja sam je radila jucer nakon trcanja, ali nisam bas imala snage za puno ponavljanja. bit ce bolje :yess

ps: ne zaboravite na vjezbu od proslog tjedna ;)
Odgovori