“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
21 lip 2015, 10:28
Uopce ne znam jesam li na pravom pdf-u :-)
Imam pitanje... stanu li svima vama slusalice od mobitela u uho? Stavila sam najmanji silikonski nastavak i ne mogu ih uopce ugurati u uho tako da mi dobro sjednu i da ne ispadnu dok trcim. Imam tako dobru playlistu, a ne mogu je koristiti :-)
21 lip 2015, 13:21
Imam isti problem kao ti ančice i nitko me ne razumije

svake, pa i najmanje slušalice ispadaju mi ih uha, ne moram ni trčati, ispadaju mi i dok vozim auto.
21 lip 2015, 14:38
isto, za mene su jedino one retro velike
21 lip 2015, 16:03
Malo mi je glupo trcati sa tim retro na usima. I bez toga nisam neki prizor :-)
21 lip 2015, 17:39
Crazy Daisy je napisao/la:isto, za mene su jedino one retro velike

X
21 lip 2015, 17:41
http://m.ebay.com/itm/291230492355Za trcanje bi bile sluslice ovog tipa.
To ja ko vrlo iskusna trkacica kojoj isto sve slusalice ispadaju iz usiju.
21 lip 2015, 17:51
Ja ne trcim ali imam slusalice na tu foru, one od moba su koma, ispDaju kad malo pomaknem glavu.
21 lip 2015, 20:05
Janimam nekek koje imaju silikonski nastavak dovoljno debeli da kad ih uguram u uho, nema sanse da ispadnu. Mozda je problem sto stavis premali nastavak, pa preudobno sjedne i prelako ispadne.
21 lip 2015, 20:22
Meni su super Samsung origigi, one mi savršeno pristaju usima i nista mi ne ispada.
A jeste li sigurne da su vam prevelike? Mozda su premale

. Silikon mora tijesno prionuti da bi se stvorio vakuum i da ne ispadaju. Ili stavite traku preko ušiju
21 lip 2015, 20:24
Patko
21 lip 2015, 22:53
Ili one kaj se kao objese za gornji dio uske izgledaju kao slovo c recimo
22 lip 2015, 08:09
Ja pak imam osjećaj da su mi sve slušalice prevelike jer me jako bole uši dok ih stavim, poslije mi sve bude crveno pa izgubim volju i za glazbom i za svim... A možda je i stvar navike?!
Mirci je napisao/la: Ili stavite traku preko ušiju

22 lip 2015, 16:52
Ove kakve je folne stavila se cine ok.
Mislis, patkice, da su premale? Idem sad isprobati sa najvecim nastavkom trcati, ali meni je sve to klimanvo cim stavim u uho
03 srp 2015, 05:04
ista stvar i kod mene....najgore mi je kad vjezbam u gymu sa utezima i onda mi ispadne jedna iz uha i krene me lupati po licu,tijelu
03 srp 2015, 11:22
naručila jedne slične ovim što je stavila folne, plus memorijsku karticu - pa da vidimo
04 srp 2015, 18:42
folne je napisao/la:http://m.ebay.com/itm/291230492355
Za trcanje bi bile sluslice ovog tipa.
To ja ko vrlo iskusna trkacica kojoj isto sve slusalice ispadaju iz usiju.

Sad sam ovo vidjela.Narucujem!! Na ove mozes i muziku skinuti
09 srp 2015, 21:28
Ja narucila jos nisu stigle ali mm je kupio druge
https://www.ihomeaudio.com/iB14BL/Trebat ce vremena da se naviknem.Nisu bas lagane za usi,malo boli kad ih skinem.
09 srp 2015, 22:33
Ja isto naručila ove sa ebaya a nije da to baš koristim, jedino kad trčiim na traci, onda mi je dosadno.
Bubica ja ne vidim tvoj link
17 tra 2016, 16:16
Meni smetaju slušalice od mobitela, isprobala sve kombinacije nastavaka - bole me uši (manji mi problem što ispadaju).
Onda sam željela kupiti slušalice koje se stavljaju na uši (ali veličina kao za walkman nekada) pa mi dragi nije našao i kupio ove, nabrzaka, i isto su mi koma, ne odgovaraju mi kako "sjedaju" tako okomito na uho i boli me hrskavica

.

Sad ću preko ebaya naručiti koje sam, prethodno, i željela. Ako ni to ne upali, stavljam one velike što čuvaju i bubrege (te imam od ranije i sa žicom i bežične).
To bi bile kao ove, jedino da mi je naći da ne ide preko zatiljka, nego uobičajeno:
22 tra 2016, 09:53
Ove zadnje sam narucila curama i odlicne su
23 tra 2016, 16:31
Baš to što je neko već napisao, prije su premale nego prevelike ako ispadaju. Ili nisu dovoljno "ugurane" u uho
Ja inače imam ovakve za trčanje:
http://www.ebay.com/itm/3-5mm-In-Ear-He ... -gsvXbSjGA
23 tra 2016, 21:17
DA, bas mi je drago da vam odgovaraju, ja svoje cekam da stignu, bas me smetaju ove sto se "tiplaju" u usi

.
29 lip 2016, 08:01

Dobra, meni ove radile dva puta i od onda sto problema s bluetoothom - gubi se veza. Nisam zadovoljna

.
Vratila se na one moje s gornje slike što idu okomito u uho. I dalje tražim normalne slušalice kao za dobri stari walkman.